Nina Badrić uvijek plijeni pozornost svojim odjevnim kombinacijama – bez obzira na to pozira li u nekoj glamuroznoj haljini na crvenom tepihu ili dijeli inspiraciju za modne igre na svojem Instagramu u cjenovno prihvatljivom izdanju.

Nina Badrić na svojem Instagramu nedavno je podijelila jednu ležernu ljetnu kombinaciju s Hvara s daškom profinjenosti u kojoj biste mogli na popodnevnu kavu, ali i u večernji izlazak.

Hrvatska pjevačica na fotografijama pozira u kombinezonu kratkih rukava i dugih nogavica koja na suptilan način naglašava njezinu ženstvenu siluetu. Riječ je o starijem modelu iz Zare s cvjetnim uzorkom.

Na nogama je nosila svojevrstan nakit za stopala, odnosno metalik sandale podstavljene kožom i ukrašene tirkiznim kamenčićima s potpisom talijanskog dizajnera Giuseppea Zanottija.

Taj tip obuće često se naziva tanga-sandalama jer obuhvaćaju okomiti remenčić koji dijeli palac od ostalih nožnih prstiju. Smatraju se pak praktičnijim i stabilnijim rješenjem za nošenje od klasičnih japanki.

Metalik tanga-sandale Giuseppea Zanottija rasprodane su Foto: Internetske stranice proizvođača

Nina Badrić ovo ljetno izdanje zaokružila je s jednostavnim zlatnim lančićem i sunčanim naočalama upečatljivih okvira.

Nina Badrić u haljini od 16 eura koja joj tako dobro stoji

"Žena za Oscara": Izdanje Nine Badrić najbolje opisuje riječ - senzacionalno