Svatko od nas treba pronaći svoju inspiraciju, a kad govorimo o jakim ljudima koja nas uče kako nepokolebljivo koračati kroz život, Anđa Marić je među onima koju želimo izdvojiti. Uspješna manekenka, voditeljica i pjevačica javno govori o svojoj borbi s multiplom sklerozom i tako ljudima vraća vjeru u ljepotu život

U intervjuu na našem portalu, Anđa je jednom prilikom rekla: Počela sam vjerovati u to da je spasitelj kojeg tražim - žena u mom ogledalu. Hodala sam vatrenim poljima Mordora i preživjela. Sada stojim na drugoj strani i mogu podijeliti svoje iskustvo. Nije bilo lako, neću lagati, ali moguće je.

Za ovu je priliku Anđa Marić napisala dirljivu čestitku za naše čitateljice i čitatelje. Što vam je sve Anđa poželjela u Novoj 2023., pročitajte u nastavku:

Drage čitateljice i čitatelji portala Zadovoljna.hr,

Za Novu godinu želim vam potpuni prekid dosadašnjeg načina razmišljanja! Nemate vremena odgađati početi živjeti sada, prošlost i sadašnjost ne postoje - postoji samo vječno i predivno sada.

Shvaćate li da je starost privilegija koje nemaju svi? Vaše godine mnogi nikad nisu doživjeli.

Uvijek sada i u ovom trenutku možete početi živjeti život poput osobe koja želite postati. Velike promjene ne dolaze same od sebe, nego su to 100 malih odluka koje svaki dan napravimo. One se kumulativno nakupljaju i postaju naše dobre navike i nove osobine na koje smo ponosni.

Shvaćate li da je starost privilegija koje nemaju svi? Vaše godine mnogi nikad nisu doživjeli. Jeste li ponosni na svoje dane? Vaš život je vaše djelo. Jeste li ponosni na svoje odnose? Jeste li ponosni na osobu koju gledate svaki dan u ogledalu?

Kakav je vaš odnos s tom najvažnijom osobom u vašem životu? Ako ne volite biti s njom, zašto bi onda netko drugi to želio?

Želim vam da ovu godinu živite svaki dan kao da vam je baš taj posljednji i da ste ponosni na svoje jučer i prošli tjedan. Gledajte samo unaprijed i veselite se kao dijete što vas čeka.

Iskreno vam želim da ovu godinu postanete najvažniji sami sebi. Tek kada si postavite taj odnos, moći ćete suosjećajno i s razumijevanjem gledati sve ljude oko vas i u vašem životu.

Anđa Marić: "Ja sam kao breskva – mekana iznutra, a čvrsta izvana. Počela sam vjerovati u to da je spasitelj kojeg tražim - žena u mom ogledalu"

Želim vam sretnu Novu godinu i neka vam ova godina bude najbolja do sada!, poželjela vam je Anđa Marić.