Nakit može reći ono što riječi ne mogu, a često ga nosimo kako bismo proslavili posebne trenutke koji su nam obilježili život. Personalizirani nakit nikad ne izlazi iz mode i odličan je način da svoj omiljeni komad istaknete ugraviranom porukom, simbolom ili datumom koji vam puno znači.

Galerija

Gravirani nakit daje sentimentalan dojam i podsjeća na osobu, vrijeme ili zajedničku uspomenu svaki put kada pogledate svoj komad nakita. Uz mogućnost koju vam nudi Argentum – da svoj omiljeni komad nakita birate, kombinirate i personalizirate imenom ili simbolom – imate kreativnu slobodu da radite što god želite.

Povratak u užurbanu svakodnevicu nakon ljeta donosi brojne izazove – od povratka na posao do školskih obveza. U toj dinamici važno je pronaći trenutke samo za sebe i podsjetiti se na ono što nas motivira. Argentumov personalizirani nakit savršen je način da se nagradite i unesete dašak inspiracije u svakodnevni život. Zakoračite u novu sezonu s nakitom koji nije samo ukras već i vaš vjerni suputnik na svakom koraku.

Nakit koji priča priču

Personalizacija je u središtu Argentumove kolekcije nakita koji nije samo nakit već i izraz ljubavi i pažnje. Ako želite pokloniti nakit, razmislite o osobi kojoj je poklon namijenjen i ugravirajte nešto u skladu s njezinim karakterom. Uz ogrlicu s pločicom za graviranje ili ogrlicom krug nakit koji nosite pričat će vašu priču. Osim toga, nošenje nakita ima moć podići samopouzdanje u trenu, što je samo dodatni razlog koji ga čini idealnim izborom za sebe ili dar dragoj osobi. Argentumov personalizirani nakit dolazi u nekoliko oblika - od ogrlice s imenima, ogrlice krug, ogrlice i narukvice pločice do ogrlice tuba.

Personalizirani nakit ne izlazi iz trenda Foto: PR

Važan datum ili simbol koji traje zauvijek

Odluka o tome što ćete ugravirati na nakit prvo je što trebate odlučiti. Uz mnoštvo mogućnosti za graviranje može biti teško znati odakle početi. Na srebrne pločice ili pločice s pozlatom možete ugravirati ime, inicijale, važan datum u svom životu kao što je vjenčanje ili rođenje djeteta.

Možete se odlučiti i ugravirati poruku, riječ ili simbole koji za vas imaju posebno značenje. Ugraviranom porukom na ogrlici ili narukvici dodat ćete personalizirani detalj svojem nakitu.

Osim što ga možete pokloniti sebi, personalizirani nakit sjajan je dar za voljenu osobu koji će pokazati da ste uložili dodatan trud kako biste poklonili najposebniji poklon. Svaki komad nakita nosi sa sobom priču jer ste prilikom kupnje dobro promislili o osobi koja će ga nositi i s razlogom ste odabrali baš određeni komad.

Personalizirani nakit ne izlazi iz trenda Foto: PR

S privjescima za graviranje učinit ćete nakit osobnim. Ogrlica s pločicom za graviranje dat će osobni pečat svakoj ogrlici ili narukvici. Dodajte ugravirano slovo ili ime ogrlici ili pak narukvici u obliku kruga kruga kako biste je učinili savršenim poklonom. Pokloni koji su kreirani posebno s nekim na umu značajni su i posebni jer svatko voli komad koji je napravljen posebno za njega.

Ogrlice s imenom

Svaki personalizirani nakit zauzima posebno mjesto u našim srcima, pa tako i nakit s imenom. Argentum ogrlica s imenom predstavlja spoj elegancije i personalizacije. Ime koje odaberete gravira se s posebnom pažnjom na detalje, što nakitu daje jedinstvenu notu. Bilo da se radi o daru za posebnu osobu ili kao osobni dodatak, ogrlica s imenom simbolizira vezu, uspomenu ili poruku koju želite nositi blizu srca. 

Personalizirani nakit ne izlazi iz trenda Foto: PR

Snaga jednostavnog nakita krije se u njegovu značenju i prilici da se zahvaljujući njima sjećamo svih onih važnih životnih trenutaka koje su obilježili. Zbog toga će personalizirani nakit s gravurom biti predivna uspomena na važne trenutke ili dragocjen poklon.

Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Argentum po najvišim profesionalnim standardima.