Dakota Johnson uživa u zadnjim trenucima anonimnosti. Američka glumica utjelovila je glavni lik Anastasije Steel u iščekivanoj filmskoj adaptaciji knjige 'Pedeset nijansi sive', koji će svjetsku premijeru doživjeti upravo na Valentinovo ove godine


'Obožavam što me nitko ne prepoznaje' iskreno priznaje Dakota Johnson. Američka glumica stara 25 godina ljubila je Justina Timberlakea u filmu Društvena mreža, bila je model za traperice slavne robne marke Mango, te je kćer holivudskih zvijezda Melanie Griffith i Dona Johnsona, no unatoč tome njeno ime i lik nije široko poznato masama.

Dakotinoj anonimnosti će zasigurno doći kraj na Valentinovo ove godine kada se u svjetskim kinima počinje prikazivati iščekivani film Pedeset nijansi sive, koji je snimljen po istoimenom erotskoj knjizi E. L. James.

Dakota Johnson uživa u zadnjim trenucima anonimnosti, jer na Valentinovo počinje igrati dugoiščekivani film Pedeset nijansi sive u kojoj tumači glavnu žensku ulogu.

U filmu tumači ulogu mlade Anastasije Steel koja se zaljubljuje u neuobičajenog milijardera Christiana Greya (Jamie Dornan) i s kojim počinje otkrivati svoju seksualnost.

'Gubitak anonimnosti me brine. Ja sam osoba koja bi bila savršeno sretna na velikom ranču u Coloradu, gdje bi podizala djecu i uzgajala konje – što ću ionako učiniti. Ipak, nisam mogla propustiti priliku da zaigram ovaj lik s kojim su se poistovjetili mnogi. Željela sam biti dio intenzivne ljubavne priče jer je drugačija.' priznaje glumica.

Trilogija Pedeset nijansi sive predstavlja pravi knjižni fenomen s više od 100 milijuna prodanih primjeraka u svijetu i s ogromnom bazom obožavatelja. Nikoga ne čudi što su ulaznice za premijere već puštene u prodaju, ali i ne sumnja u veliku popularnost svih glumaca uključenih u projekt.

Anastasija Steel je tip žene koja se ne voli sređivati, a najbolje se osjeća u trapericama i drugim casual komadima odjeće i obuće. Dakota Johnson je njena lagana varijacija jer za crveni tepih bira romantične haljine i ženstvene krojeve koji naglašavaju njenu mliječnu put i pomalo eteričnu ljepotu.

U našoj fotogaleriji pogledajte najzanimljivija modna izdanje zvijezde u nastajanju.