Na drugom Zadovoljna.hr Beautyfestu, koji će se 17. 10. održati u hotelu Esplanade Zagreb, očekuje vas pet zanimljivih panela. Na njima će stručnjaci iz industrije ljepote dijeliti savjete, iskustva i otkrivati novosti koje vam mogu pomoći da izgledate, ali najviše da se osjećate bolje.

 

Osigurajte svoje mjesto na najzabavnijem festivalu ljepote

Ne propustite ovaj jedinstveni beauty događaj koji spaja edukaciju, inovacije i inspiraciju. Broj mjesta je ograničen, pa što prije osigurajte svoje mjesto OVDJE. Više o panelima koji će trajati od 18 do 20:05 sati saznajte u nastavku.

18:00 – 18:25 Nekirurški lifting i novi trendovi pomlađivanja

Prvi ovogodišnji panel posvetili smo pomlađivanju bez posezanja za kirurškim zahvatima. Glavnu riječ o tome kako zadržati mladolik izgled naša moderatorica Edina Pršić dat će specijalistici anti-aging medicine Steffi Švaganović, voditeljici Miji Kovačić i motivatorici, trenerici i nutricionistici Mariji Andrijašević. Sa stručne strane govorit će se o neuromuskularnim stimulacijama, koje se koriste kao novi nekirurški lifting, a dotaknut će se i prehrane i važnosti unosa kvalitetnih namirnica. Naša poznata voditeljica otkrit će više o svom režimu prehrane i beauty rutinama. Svoje iskustvo podijelit će i trenerica, koja iz prve ruke svjedoči promjenama u izgledu žena koje uz odgovarajuću prehranu i kontinuirano treniranje postižu zavidne rezultate u svim životnim dobima.

18:25 – 18:50 (Peri)menopauza bez filtera: Sve što niste znali, a morate čuti

Ovaj panel posvećen je osvještavanju i razumijevanju izazova s kojima se susreću žene tijekom perimenopauze i menopauze. Svoja iskustva o sasvim novom periodu u najboljim godinama našeg života, menopauzi, podijelit će direktorica marketinga, PR-a i korporativnih komunikacija Nove TV Ivana Galić Baksa, glumica Lana Barić i prof. dr. sc. Marina Šprem Goldštajn, predsjednica Hrvatskog društva za menopauzu. Pružit će medicinski uvid u simptome i mogućnosti liječenja te otkriti osobna iskustva i načine na koje su se žene suočile s tim razdobljem života.

Tijekom otvorene diskusije o emocionalnim i fizičkim promjenama sudionice će imati priliku dobiti odgovore na često postavljana pitanja te praktične savjete o zdravlju i dobrobiti u toj fazi života. Panel je idealan za sve žene koje žele saznati više o perimenopauzi i menopauzi, kao i za one koje traže podršku i razumijevanje u svom okruženju.

18:50 – 19:15 Skincare treba svoj booster

Svakoga sata naše tijelo proizvede i do 200 milijuna kožnih stanica, stoga taj čudesni proces zaslužuje i podršku iznutra. Ovaj panel posvećen je upravo tome, ljepoti koja dolazi iznutra. Kakav booster treba naš skincare, otkrit će nam nutricionistica i osnivačica Nutrilife Centra Ivana Barišić, specijalistica dermatologije i venerologije Maja Kovačević te influencerica Sandra Petrač. Pričat će više o tome što uistinu čini razliku, a što je možda samo marketinški trik, ali i razotkriti krivce zbog kojih dolazi do određenih promjena. Panel je idealan za sve generacije jer pokriva sve od problema uzrokovanih promjenom vremena do odlaska kolagena i elastina.

19:15 – 19:40 Žene u beauty businessu: Male tajne iza velikog uspjeha

Kako to izgleda iza kulisa beauty industrije, kako prepoznati pravi proizvod u mnoštvu izbora te kako beauty pretvoriti u posao i pritom ostati uspješan, objasnit će žene u beauty businessu - make-up artistica Silva Stojanović, mentorica za beauty start-upove mag.ing.techn. aliment Nika Butula iz Lively Farma te farmaceutkinja i tehnička direktorica korejske kozmetike La piante Roberta Donadelli. Trendovi u beauty industriji mijenjaju se velikom brzinom, a ovaj panel pružit će smjer odakle krenuti, kako prepoznati kvalitetu, postati prepoznati vizažist i kako pronaći svoj prostor na tržištu. Na ovome panelu možete više saznati i o korejskom pristupu beauty industriji i zašto je toliko popularna u svijetu.

19:40 – 20:05 Žene o ženama: Zašto nikada nismo zadovoljne?

Vrijeme je da preispitamo način na koji gledamo jedne na druge i umjesto kritike izgradimo mrežu podrške. Na pitanje ''Zašto nikad nismo zadovoljne?'' probat će odgovoriti influencerica Meri Goldašić, dr. med. spec. dermatovenerologije Jelena Jakić, plus size model Marijana Brankov i stručnjakinja za marketing iz Bipe Željka Mojzeš. Ovaj panel posvećen je promjeni narativa među ženama – umjesto da jedne drugima upućujemo komentare o borama ili estetskim zahvatima, zašto ne bismo slavile jedinstvene izbore koje svaka od nas donosi? Uz otvorenu diskusiju pozivamo na osvještavanje, prihvaćanje i poštivanje estetskih odluka kako bismo potaknule međusobnu solidarnost i osnažile jedne druge da budemo najautentičnija verzija sebe.

U pauzama između panela ispred dvorane vas čekaju zdravi zalogaji na Sushi corneru Fisherije, pa sigurno nećete ostati gladni.

Na kraju dana, nećete otići kući samo s goodie bagom punim sjajnih proizvoda, već i s novim znanjem o ljepoti, savjetima kako njegovati sebe iznutra i izvana te inspiracijom da nastavite graditi svoje samopouzdanje i osjećati se dobro u svojoj koži. Beautyfest je prilika da se posvetite sebi i otkrijete najbolje verzije sebe.