Na Beautyfestu je predstavljen novi brend La Pianta, riječ je o prestižnoj korejskoj kozmetici koju je farmaceutkinja Roberta Donadelli prilagodila europskom tržištu.

Galerija

Korejska kozmetika postala je globalno popularna zbog svojih inovativnih formula, kvalitetnih sastojaka i specifičnih pristupa njezi kože. Često se koriste neobični, ali učinkoviti sastojci koji svoju djelotvornost duguju isključivo znanstvenom pristupu i naprednoj tehnologiji.

La Pianta je tek zakoračila na naše tržište zahvaljujući farmaceutkinji Roberti Donadelli, koja je bila naša gošća na panelu "Žene u beauty businessu". Pričala nam je o K-beauty fenomenu i o korejskoj kozmetici, kojoj nedostaje malo zelenog pristupa, koji je tražen i vrlo dobro prihvaćen trend na europskom tržištu. La Pianta surađuje s talijanskim i korejskim istraživačima, čime osigurava visoke standarde kvalitete te sigurnost sastojaka u skladu s europskim i korejskim regulativama. Njihov skincare stoga spaja najbolje od dva svijeta i stvara laganu kozmetiku koja je blaga prema našoj koži, ali i planetu.

Roberta Donadelli Foto: Karlo Klasić/Nova Studio


Posjetiteljice su se na Beautyfestu imale priliku upoznati s brendom i isprobati pet proizvoda. Brend je usmjeren na anti-age rutinu, posebno svojom hidracijskom kremom koja uključuje hijaluronsku kiselinu i peptide, a nudi i praktične proizvode za čišćenje i regeneraciju kože.

1. Foaming Cleanser

U liniji je čistač vrlo zanimljive formule koji se u kontaktu s vodom pretvara u pjenu i radi laganu eksfolijaciju zahvaljujući granulama iz ulja jojobe.

2. Moisture Hydra Toner

Iako u imenu nosi naziv tonik, ovaj je proizvod puno više od toga. Istovremeno je tonik, micelarna voda i priprema za jutarnju i večernju beauty-rutinu. Formula se temelji na kombinaciji cvjetnih i biljnih ekstrakata, hijaluronske kiseline i kolagena za meku, hidriranu i svježu kožu.

Prestižna korejska kozmetika La Pianta Foto: Karlo Klasić/Nova Studio

3. Hydro-GAG Serum

Njihovo zlato iz bočice Hydro-GAG serum bogat je peptidima za anti-age, hijaluronskom kiselinom i ekstraktom alpske zvijezde, koja je bogat izvor antioksidansa. Izuzetno bogata i prirodna formula s teksturom inspiriranom korejskom kozmetikom u skladu je s novim europskim trendovima. Serum je neizostavan dio njihove linije jer zahvaljujući glikozaminoglikanima (GAG) pomaže da svi ostali proizvodi bolje prodiru u kožu.

Prestižna korejska kozmetika La Pianta Foto: Karlo Klasić/Nova Studio

4. Hydro Enriched Cream

Tu je i dnevna krema s hijaluronskom kiselinom koja se brzo upija, ne ostavlja masne tragove i fantastična je podloga za šminku. Idealna je u kombinaciji sa serumom, a nanosi se nakon njega. Formula je bogata zanimljivim sastojcima, za glow učinak tu je ekstrakt algi, za posvjetljivanje sadrži ekstrakt sladića i GAG te peptide za anti-age učinak.

Prestižna korejska kozmetika La Pianta Foto: Karlo Klasić/Nova Studio

5. Mineral Calming Mask

Posjetiteljice je privukla i noćna maska koja se može ostaviti da djeluje tijekom cijele noći, a kožu ostavlja mekom i sjajnom zahvaljujući impresivnoj količini aktivnih tvari koje su u odličnoj sinergiji. Njezin sastav uključuje kompleks minerala i aminokiselina, s osam ključnih minerala i 28 aminokiselina koji jačaju kožnu barijeru, povećavaju hidraciju te smanjuju znakove stresa i umora. U vrlo kratkom roku poboljšava epidermu, a krasi je lagani cvjetni miris.

Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom La Pianta po najvišim profesionalnim standardima.