Mnogi su se okupili na ulicama Pariza prije revije Vivienne Westwood za proljeće i ljeto 2025., a među njima se posebno istaknulo ekstravagantno modno izdanje pariškog umjetnika koji nastupa pod imenom Lucky Love.

Galerija

Lucky Love odjenuo plavu kariranu jaknu s naglašenim ramenima inspiriranu 80-im godinama i otkrio tetovažu ispisanu crvenim slovima.

Kožnate hlače je spustio kako bi u prvi plan došle gaće visokog struka, a na taj je način otkrio još jednu svoju tetovažu. 

Jedan od najupečatljivijih dodataka su velike, biserne ogrlice, stilizirani brikovi i retro sunčane naočale s bijelim okvirima, a kosu je ukrasio i sitnim ružičastim viklerima.

Glazbu i modu ovaj Lucky Love koristi kako bi govorio o fluidnosti identiteta, normamama tijela i rodnim stereotipima i kako bi naglasio da svatko ima pravo biti što god hoće. 

Pjevač Lucky Love na Tjednu mode u Parizu Foto: Profimedia

Tko je Lucky Love?

30- godišnjeg glazbenika, plesača i modela, pravog imena Luc Bruyère, šira je javnost imala priliku upoznati na otvorenju ovogodišnjih Paraolimpijskih igara u Parizu kad se predstavio s njegovom pjesmom Masculinity.

U galeriji na početku teksta pogledajte još odjevnih kombinacija s Tjedna mode u Parizu. 

Kombinacije na Tjednu mode u Parizu Foto: Profimedia

Sedam slavnih muškaraca koji su izazvali čuđenje na crvenom tepihu

Jared Leto u kostimu mačke Choupette bio je najsimpatičnija posveta Karlu Lagerfeldu