Suvremeni brendovi svakodnevno izlaze iz uobičajenih okvira kako bi nam servirali poslastice koje će nam pomoći da odskačemo, gradimo svoj jedinstveni stil i privlačimo poglede gdje god se pojavimo.

Galerija

Svatko od nas treba njegovati dijete u sebi, glavni je moto simpatične kolekcije Pokémon koju je nedavno izbacio modni brend Irregular Choice, koji se još od devedesetih bavi proizvodnjom neobične obuće, torbi i modnih dodataka.

Multimilijunska Nintendova franšiza obilježila je djetinjstvo mnogih. Djevojčice i dječaci svakodnevno su pratili zgode i nezgode Asha i ostatka ekipe, a tih se trenutaka s veseljem sjećamo i danas.

Zato nas uopće ne čudi veliki interes za novu kolekciju britanskog brenda, a posebno za blještave balerinke s aplikacijom Pikachua. Pikachu Dreams dolaze u crnoj boji, a krase ih efektni detalji koje će znati nositi samo najhrabrije žene.

Pokémon balerinke Foto: Internetska stranica proizvođača

U području prstiju nalazi se realistična poke lopta, s vanjske bočne strane stoji veseli Pikachu i zlatna munja, dok je niska peta ukrašena zlatnim šljokicama.

Svjetlucava munja stvara dojam elektriciteta. Svjetla osjetljiva na pokret prolaze kroz cijelu cipelu, a proizvođač napominje da je primjerak savršen za sve žene koje svome outfitu žele dodati sasvim neobičnu iskru.

Pokémon balerinke Foto: Internetska stranica proizvođača

Balerinke sadrže i prekidač kako bismo sami mogli regulirati intenzitet svjetla te ga paliti i gasiti. 

Ako su vam se svidjele te efektne balerinke, možete ih pronaći na službenim stranicama brenda Irregular Choice, a za jedan par treba izdvojiti 2746 eura. Bacite oko u galeriju na početku teksta i provjerite kakve još primjerke skriva vesela kolekcija.

U prodaju su stigle zelene Teletubbies čizme i (ne)očekivano oduševile mnoge

Pokémon balerinke Foto: Internetska stranica proizvođača