Zadovoljna.hr s ponosom najavljuje drugi po redu Beautyfest, festival ljepote koji će se održati 17. listopada u hotelu Esplanade Zagreb. Osigurajte svoje mjesto na najzabavnijem festivalu ljepote što prije jer je broj mjesta ograničen.

Ovaj posebni događaj posvećen samo vama pružit će vam priliku da se uz najbolje prijateljice posvetite sebi i naučite sve o preparativnoj kozmetici, njezi kože i kose te neinvazivnim tretmanima pomlađivanja. Na Beautyfestu briga o koži nije samo luksuz već i ulaganje u dugoročno zdravlje i ljepotu.

Pridružite nam se na našem Beautyfestu u četvrtak 17. listopada u hotelu Esplanade Zagreb od 16 do 20 sati, gdje vas ove godine čeka još više uzbudljivih aktivnosti, radionica i panela vezanih za najnovije trendove.

Ovaj festival ljepote počinje registracijom na infodesku, gdje ćete preuzeti sve potrebne informacije i materijale za uživanje u cjelokupnom programu, ali s osnovnim informacijama upoznat ćemo vas i u nastavku članka.

Beautyfest by zadovoljna.hr u hotelu Esplanade u Zagrebu Foto: Slaven Janđel

Brojni brendovi, make-up i hairstyle radionice

Budite među 200 posjetiteljica koje će besplatno istraživati najnovije beauty trendove u Smaragdnoj dvorani, o njima slušati na zanimljivim panelima ili pak isprobati revolucionarne tretmane u našem Experience roomu.

Broj mjesta je ograničen, pa što prije osigurajte svoje Beautyfest ili Beautyfest PINK mjesto OVDJE.

Za one čitateljice koje uplate humanitarnu kotizaciju od 30 eura, koja će ići na račun udruge Nismo same, pripremili smo posebnu ružičastu narukvicu.

Beautyfest Pink posjetiteljice uz ulaz u Smaragdnu dvoranu, panele i Experience room s narukvicom će moći prisustvovati make-up radionici by Bipa, na kojoj će uz vizažisticu Lanu Krstanović kreirati dnevni make-up look te uz praktične savjete i tehnike postići dugotrajan, svjež izgled idealan za svakodnevne aktivnosti.

Bipa radionica Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac

Od ove godine naše čitateljice s ružičastom narukvicom imat će priliku sudjelovati i na hairstyle radionici by Philips, na kojoj će nam frizerka i edukatorica Nikolina Perković pokazati kako napraviti savršene valove i najbržu frizuru za dnevni i party look. Kući će otići i s bogatim goodie bagom.

U Smaragdnoj dvorani opet ćete moći testirati novitete u preparativnoj kozmetici. Ovoga puta predstavljamo vam premium korejsku kozmetiku La Pianta, koja je hit u svijetu, a tek dolazi na hrvatsko tržište, zatim domaću organsku kozmetiku Narentas, couture skincare proizvode brenda Ana Lilly, Germaine de Capuccini te anti-age njegu osjetljive kože Clinic Way brenda Dr. Irena Eris. S nama je opet Immortela, DermaCare nudi cjelovitu priču o zdravlju kože izvana i iznutra, a Chilly će predstaviti svoju novu liniju Delicate, koja je nježna prema intimnim dijelovima tijela i uz koju se osjećamo osvježeno.

Dok isprobavate najnovije proizvode ljepote u Smaragdnoj dvorani, možete se osvježiti prigodnim pićima u Refresh corneru. U Experience roomu i ovog ćete puta moći besplatno isprobati revolucionarne tretmane ljepote brendova Rox Beauty, Neoderm, Poliklinika Jakić, DermaCare i Matruhead Spa, koji će vas oduševiti.

Teenlifting Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac

Zanimljivi i inspirativni paneli

O najnovijim trendovima ljepote razgovarat će se i na zanimljivim panelima, koji počinju u 18 sati, a završavaju u 20:30. Na njima će stručnjaci iz industrije ljepote dijeliti savjete, iskustva i otkrivati novosti koje vam mogu pomoći da izgledate, ali najviše da se osjećate bolje.

O nekirurškom liftingu i novim trendovima pomlađivanja naša moderatorica Edina Pršić razgovarat će sa specijalisticom anti-aging medicine Steffi Švaganović, voditeljicom Mijom Kovačić i motivatoricom, trenericom i nutricionisticom Marijom Andrijašević.

Svoja iskustva o sasvim novom periodu u najboljim godinama našeg života, menopauzi, podijelit će direktorica marketinga, PR-a i korporativnih komunikacija Nove TV Ivana Galić Baksa, glumica Lana Barić i prof. dr. sc. Marina Šprem Goldštajn, predsjednica Hrvatskog društva za menopauzu.

Kakav booster treba naš skincare zbog kojeg ljepota dolazi iznutra, otkrit će nam nutricionistica i osnivačica Nutrilife Centra Ivana Barišić, specijalistica dermatologije i venerologije Maja Kovačević i influencerica Sandra Petrač.

Kako beauty pretvoriti u posao i koliko uspješan može biti, objasnit će uspješne žene u beauty businessu - make-up artistica Silva Stojanović, mentorica za beauty start-upove  mag.ing.techn. aliment Nika Butula iz Lively Farma te farmaceutkinja i tehnička direktorica korejske kozmetike La piante Roberta Donadelli.

Na pitanje ''Zašto nikad nismo zadovoljne?'' na panelu Žene o ženama probat će odgovoriti influencerica Meri Goldašić, dr. med. spec. dermatovenerologije Jelena Jakićplus size model Marijana Brankov i stručnjakinja za marketing Željka Mojzeš.

Panel Estetika lica danas i gdje smo pogriješili Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac

U pauzama između panela ispred dvorane čekaju vas zdravi zalogaji na Sushi corneru Fisherije, pa sigurno nećete ostati gladni.

Ne propustite ovaj jedinstveni beauty događaj koji spaja edukaciju, inovacije i inspiraciju. Na kraju dana otići ćete kući s novim znanjem o ljepoti, savjetima kako njegovati sebe iznutra i izvana te inspiracijom da nastavite graditi svoje samopouzdanje i osjećati se dobro u svojoj koži.

Beautyfest je prilika da se posvetite sebi i otkrijete najbolje verzije sebe.