Jedna od najiščekivanijih plesnih radionica održat će se 25. svibnja 2024., a vodit će je najbolji od najboljih. Otvorena je za sve plesače, bez obzira na stil i iskustvo, a mi vam darujemo dva mjesta za prvu i dva mjesta za drugu radionicu.

Ako se najbolje opuštate uz omiljenu pjesmu i malo skakanja po kući, onda znate kako je dobar onaj osjećaj koji se javlja nakon plesa. To je dokaz koliko je ples zapravo moćan.

Ples je aerobna aktivnost koja pozitivno djeluje na naše fizičko i psihičko zdravlje. Dok plešemo, osjećamo se dobro i sretni smo jer ples povećava razinu endorfina, hormona sreće u organizmu. Osim toga, ples je jednostavan i zabavan način za sagorijevanje kalorija.

Pomoći će nam da popravimo držanje, smanjit će razinu lošeg kolesterola, oslobodit će nas stresa i povoljno djelovati na kognitivni razvoj. Naime, ples jača mozak i memoriju.

'Be You Dance Weekend' powered by SMARTWATER Foto: B RESIDENCE

Stvaranje iskustva i veza za cijeli život

Uvijek dobro dođe znati nekoliko dobro uvježbanih plesnih koraka. Nikad ne znate hoće li vam zatrebati u izlasku s prijateljicama, na nekoj svadbi ili jednostavno želite znati plesati neovisno o tome gdje se nalazili.

Bilo da trenirate ples ili plešete samo rekreativno, nemojte propustiti plesnu radionicu u organizaciji Plesnog kluba B Residence. 'Be You Dance Weekend' powered by SMARTWATER, počinje 25. svibnja, 2024., a cilj je da sudionici istraže nove stilove i tehnike te razviju svoje vještine. Ovo je prilika za druženje, razmjenu iskustava i stvaranje trajnih veza unutar plesne zajednice.

Četvoro najbržih čitateljica ili čitatelja, dvoje po radionici, darujemo ovim nezaboravnim iskustvom. Budite brzi i osigurajte svoje mjesto na radionici! Rok prijave je do 23. travnja, a dobitnike ćemo obavijestiti putem maila o detaljima, do 24. travnja. 


'Be You Dance Weekend' powered by SMARTWATER Foto: B Residence

Prvu radionicu, koja će se održati u subotu 25. svibnja, 2024. godine vodit će pravi majstori zanata! Od 15:00 do 16:30 moći ćete učiti od plesača i koreografa Benjija, poznatog i priznatog u plesnoj industriji, čiji su znanje i talent bez premca.

Od 17:00 do 18:30 pozornicu će preuzeti Tatjana, istaknuta plesačica s bogatim iskustvom, čiji su plesni pokreti iznimno izražajni i inspirativni. Dva učitelja uz čije znanje i iskustvo i vaši plesni pokreti mogu postati "moves like Jagger".

Stručni žiri odabrat će jednog najboljeg plesača po radionici, a zatim objaviti reels svakoga od njih. Onaj s najvećim brojem lajkova osvojit će novčanu nagradu od 100 eura, ali oba će osvojiti ulaznicu za "Be You Dance Camp'' 2024.

Ne zaboravite piti dovoljno vode

Hidracija je ovdje osobito važna jer manjak vode dovodi do glavobolje i malaksalosti. Obvezno pijte najmanje 2 litre vode svaki dan i povećajte tu količinu ako ste izloženi napornijem tempu. Svatko tko nešto trenira trebao bi nadoknaditi i razine elektrolita u krvi. SMARTWATER pobrinut će se da svi prisutni unose dovoljno tekućine jer njihova voda ima dodanu pravu količinu mineralnih soli i čist, svjež okus.

'Be You Dance Weekend' powered by SMARTWATER Foto: SMARTWATER

Onda, spremni za vikend pun plesne energije? Pozivamo vas da se prijavite jer najbrže čitateljice osvajaju mjesta na radionicama: darujemo dva mjesta za prvu i dva mjesta za drugu radionicu. Zaplešite s nama!