Jennifer Lopez opet je u ultra kratkoj i glamuroznoj haljini. Istakla je svoje najbolje tjelesne adute, ali i ponosno pokazala da (trenutno) zaista nema celulita

Jennifer Lopez jedna je od onih zvijezda koja iskače iz paštete te redovito posjećuje otvaranja trgovina, filmske premijere i modne revije.

Budući da je od njezino prošlog pojavljivanja u javnosti na dodjeli nagrada 'MTV Music Awards' prošlo gotovo tjedan dana, pojavila se na Times Squareu u New Yorku kako bi na golemom jumbo plakatu ponovno pokazala sebe.

Ovoga puta nije lansirala svoj novi parfem već pružila podršku udruzi 'Boys & Girls Clubs of America' koja pomaže djeci da pronađu i razviju svoj talent.

I sama Jennifer Lopez svoje prve korake u plesu i pjevanju napravila je u sklopu njihovog centra 'K Company' u Bronxu.

Ovoga je puta doduše pokazala svoju školsku fotografiju na kojoj izgleda poput svake druge djevojčice.

Uz školsku fotografiju pjevačice s pletenicama i kariranoj uniformi te slogan 'Be Extraordinary' udruga želi dati do znanja da svatko može biti poseban bez obzira u koliko teškim uvjetima živi.

Na Times Squareu J.Lo se pojavila u kratkoj i uskoj haljini koja teško podnosi bilo kakve nesavršenosti. Prekriživši noge dok je sjedila u toj glamuroznoj opravi, četrdeset godina stara pjevačica pokazala je kako trenutno zaista nema ni trunke celulita. A na tom su rigoroznom testu 'pale' mnoge zvijezde među kojima je i ultra mršava Nicole Kidman.

>> VIDEO: Trostruki seksepil divlje J.Lo

>> Jennifer, zar nije bilo druge haljine?

S obzirom na ambicioznost i poznato samoljublje popularne pjevačice, sigurni smo da je za problem rješavanja celulita bio zadužen tim ljudi koji rade na besprijekornosti latino dive.