Jedan od rijetkih crvenih tepiha kojemu uspijeva zvijezde držati pod kontrolom i nametnuti im stroga pravila u oblačenju održava se u Bijeloj kući. Tradicionalna Večera za dopisnike i ove je godine okupila brojna lica iz svijeta politike, medija i showbussinesa. A dame koje su svoja tijela prekrile toaletama bez omiljenih golišavih detalja predvodila je zanosna Sofia Vergara

Iako su neka događanja pokušala uvesti pravila oblačenja i izbjeći izdanja zvijezda u omiljenim im neprimjereno golišavim toaletama, rijetkima to doista i polazi za rukom.

Sofia Vergara zablistala je u haljini bez dekoltea i proreza

>>Ups: Sofia Vergara umalo ostala bez haljine

No nepisanog pravila za događanje u Bijeloj kući koje na jednom mjestu okuplja političare i najveće zvijezde showbussinesa svaka dama pridržava se bez pogovora.

>>3 seksi lica Sofije Vergare

Glumica Sofia Vergara koju krase bujne obline, a koje nerijetko u uskim i pripijenim toaletama postanu neposlušne, pokazala je elegantno izdanje u dugačkoj kraljevsko plavoj toaleti.

Zanosna glumica u haljini dizajnerice Karen Caldwell ispoštivala je sva pravila odabravši kroj koji je prekrio njezino bujno poprsje, noge skrio od pogleda, a proreze sveo na minimum.