Victoria Beckham se pojavila na aerodromu u Los Angelesu u prepoznatljivom izdanju, kratkoj crnoj haljini i velikim tamnim naočalama. No umjesto štikli na nogama je imala balerinke kako bi što prije stigla u Finsku i utješila ozlijeđenog Davida

Razlog uznemirenosti na licu Victorie Beckham je ozljeda njezinog supruga Davida na prvenstvenoj utakmici s Chievom. Na samom kraju utakmice igrač Milana je ozlijedio petu, a kasnije je potvrđeno kako mu je pukla Ahilova tetiva na lijevoj nozi.

Beckham je zbog ozljede i činjenice da će morati propustiti SP u Južnoj Africi i zaplakao u svlačionici.

Beckham je zbog ozljede i činjenice da će morati propustiti SP u Južnoj Africi i zaplakao u svlačionici pa je Victoria sjela na avion i požurila k njemu kako bi svojim prisustvom suprugu olakšala teške trenutke nakon operacije u Finskoj. Predviđen mu je dug oporavak, no ipak će, samo kao moralna pratnja svojim sigraćima otići na SP. 

Je li to moguće? Victoria u balerinkama!

Svjesna kako bi je potpetice usporile odlučila je Louboutinke od kojih se rijetko odvaja zamijeniti puno praktičnijim balerinkama, no Birkin torbu nije ostavila kod kuće. Crnoj kratkoj haljini i prilici najbolje je pristala i crna torba pa ju je Posh izvadila iz ormara u kojem ovisnica o torbama drži sto komada najprodavanijih Hermesovih torbi.