Svake godine dolaze nam novi modni trendovi, ali neke kombinacije nikada neće pokleknuti pred njihovim naletom i uvijek su u modi.

Galerija

1. Puna suknja + top ili košulja

Klasičnu žensku siluetu najbolje dočarava puna suknja koja laska svakoj figuri. Kombinirajte ju s košuljom, topom ili majicom, ovisno o tome želite li je nositi u dnevnim ili večernjim prigodama.

Suknja Monsoon (650 kuna), top Zara (199 kuna) Foto: Monsoon/Zara

2. Mala crna haljina + štikle

Kada pronađete model crne haljine koji vam savršeno odgovara, nemojte zaboraviti na nju. U kombinaciji sa štiklama ona je odjevni komad koji neumorno možete nositi.

Haljina Julia Jordan (422 kune), štikle Loriblu (3450 kuna) Foto: Nordstrom/Karla

3. Bijela ili plava košulja + traperice + balerinke

Kada se spoje traperice i mnogima omiljena bijela košulja, dobivate kombinaciju koju možete nositi u skoro svim prigodama i sa svom obućom, od štikli do tenisica. Odjenite je za posao, obavljanje obveza u gradu, popodnevnu kavicu na suncu ili večernji izlazak s prijateljicama.

Traperice Bershka (149 kuna), košulja Stradivarius (149 kuna), balerinke Accessorize (205 kuna) Foto: Bershka/Stradivarius/Accessorize

4. Sako + hlače ili suknja

Dobar sako (ili blejzer) nikada vas neće razočarati. U kombinaciji s tenisicama savršeno će pristajati uz vaše omiljene traperice ili hlače, a spojen sa štiklama i suknjom stvorit će izdanje idealno za izlazak.

Sako 1State (999 kuna), hlače Halogen (712 kuna) Foto: Nordstrom

5. Traperice + obična majica + tenisice

Mnoge žene najradije bi provodile čitave dane u trapericama, majici i tenisicama, "svetom gralu" udobnosti i ležernosti.

Traperice Bershka (149 kuna), majica Stradivarius (119 kuna), tenisice Shoebedo (749 kune) Foto: Bershka/Stradivarius/Shoebedo

6. Baloner + sve

Proljeće je nezamislivo bez balonera kojim se možete zaogrnuti u svim prigodama, bez obzira na to nosite li svakodnevnu ili svečanu odjeću.

Baloner H&M (290 kuna), čizme Reserved (499 kuna) Foto: H&M/Reserved


7. Strukirana haljina + štikle

Asimetrični ili oversize krojevi dolaze i odlaze, a dobra stara strukirana haljina zauvijek ostaje u modi. Još jedan vječni kroj koji uvijek laska ženskoj figuri najradije se sljubljuje sa štiklama.

Haljina Ivan Alduk (2850 kuna), štikle Topshop (200 kuna) Foto: Ivan Alduk/Topshop