Vjerovali ili ne, tržište je preplavljeno s potražnjom (i ponudama) prljavog donjeg rublja. Jer, prljavo donje rublje je fetiš u kojem uživaju mnogi. Čudno? Pa i ne, ako uzmete u obzir da u Japanu postaju automati za prodaju prljavog donjeg rublja

Mirisanje iI diranje rublja koje je bilo nošeno i nije oprano mnoge ljude vrlo uzbuđuje. Neki takvo rublje i oblače. Mnogi upotrebljavaju prljavo rublje kako bi na njemu masturbirali.

Kategorija odnosno stilova donjeg rublja je dosta. Kategorije oblikuju ponuda i potražnja. Važno je stanje donjeg rublja, u kojoj je prilici bilo nošeno (na poslu, pri sportskoj aktivnosti, prije/tijekom/poslije seksa…). Važne su također osobine, odnosno prije svega izgled vlasnika i onog koji to želi postati. Budući vlasnik prvo izabere vlasnika – osobu, koja mu mora odgovarati, jer je dio draži također sanjarenje o osobi koja je nosila rublje.

Najtraženije su gaćice u kojima se žena seksala

Posebna kategorija su gaćice žena u kojima su se seksale. Misir po ženskom iscjedku, koji se javlja kad je žena uzbuđena veliki je afrodizijak. Transeksualci su isto tako vrlo traženi.

Tržište je tako razvijeno da postoje već stalni ponuđači prljavog donjeg rublja. Neki se time zacijelo i uzdržavaju. To im uspijeva pomoću interneta, gdje postoje trgovine koje su specijalizirane upravo za trgovinu te vrste.

U Japanu automati za prljavo donje rublje

Za Hrvatsku ne postoje podaci, ali u Americi taj posao može biti vrlo unosan. Gaćice za koje je osoba odvojila oko 5 dolara mogu dostići cijenu čak 100 dolara. Japanci su na tom području kategorija za sebe. Imaju čak automate za prljavo donje rublje.