Mi žene sretne smo ako nas iznenadite. Jedno od lijepih iznenađenja može biti da nam darujete seksi donje rublje.

Iz godine u godinu sve više hrabrih muškaraca kupuje donje rublje za svoju partnericu, ali i dalje im je neugodno od prodavačica tražiti to po što su došli i reći im kakvo donje rublje žele vidjeti na svojoj partnerici. ''Većina je potpuno ukočena,'' tvrde prodavačice, ''ali kad im prodavačica pristupi, onda su nešto opušteniji.''

Kako se muškarci ne bi osjećali poput slonova u trgovini porculana, nudimo nekoliko prijedloga. 

Veličina je važna ...

Prije nego što odaberete primjereno donje rublje, morate znati koji broj odabrati. Dobro je kad muškarac zna barem broj donjeg rublja koji nosi njegova odabranica jer će na taj način žena biti sretnija kada odjene kupljeno donje rublje i pogleda se u ogledalo. 
Ako svojoj partnerici darujete donje rublje koje je preveliko ili premalo, onda je to gore nego da joj ništa niste darovali. Pogotovo je opasno ako joj kupite preveliko donje rublje jer bi to mogla razumjeti kao znak da je predebela. Nemojte nagađati njezin broj. Ako ne znate koji broj nosi, uvijek je možete pitati (i pokušajte zapamtiti broj jer vam taj podatak uvijek može dobro doći) ili pregledajte njezinu ladicu s donjim rubljem. Pripazite samo da vas pri tome ne uhvati – mogla bi, naime, pomisliti da imate neki čudan fetiš. Najbolje je da pomno promatrate koji grudnjak i gaćice najradije nosi te na njima provjerite njihov broj. Veličina se označava brojem i slovom (na primjer 36 B) – broj je klasičan konfekcijski broj, a slovo predstavlja dubinu košarice.

Od najveće pomoći može biti tzv. voćna metoda. Ako njezine grudi spadaju u jednu od sljedećih kategorija, onda je veličina njezine košarice vjerojatno ona koja je napisana uz vrstu voća:
Pola limuna = košarica A

Pola naranče= košarica B

Pola grejpfruta= košarica C

Pola dinje = košarica D

Onima kojima ne pomože voće predlažemo sljedeće:

Pola loptice za golf = košarica A

Pola teniske loptice = košarica B

Pola loptice za baseball = košarica C

Pola loptice za igru ''graničara'' = košarica D

Ako vam ni to ne pomaže, onda je stvarno najbolje da je izravno pitate koji broj donjeg rublja nosi koristeći ispriku da želite znati sve o njoj. 

... ali to nije sve

Izborom pravog modela donjeg rublja dodat ćete točku na I. Kako biste to uspjeli, morate se ponovno posvetiti pitanju što vaša draga najradije nosi. Ako voli čipku, onda joj kupite grudnjak i gaćice ukrašene lijepom čipkom. Ako znate da ne voli donje rublje s raznim dodacima, onda ih prilikom kupovanja izbjegavajte. Morate obratiti pozornost na svaki detalj te voli li radije uže ili šire donje rublje. Ako ne nosi grudnjake, onda joj radije kupite neku donju majicu; ako nosi samo tange, onda se nemojte truditi tražeći ženske bokserice.

 
Boje su moderne

Kad birate boju donjeg rublja, opet se možete osloniti na ono što vidite u njezinoj ladici za donje rublje. Kod odabira boje može vam pomoći ako znate koje su joj boje najdraže i koje joj boje najbolje pristaju. Mogli biste saznati da su njezine najdraže boje one koje najčešće nosi. Nosi li puno plave, bijele ili roza odjeće? Nije obavezno špijunirati po njezinoj ladici za donje rublje, može vam pomoći i njezina svakodnevna odjeća. Mislite i na to koje boje se slažu s njezinim tenom ili bojom njezinih očiju. Kod odabira boje donjeg rublja također nemojte zaboraviti na boju njezine kose. Ako još uvijek ne znate koju boju donjeg rublja odabrati, uvijek možete odabrati crnu boju. Crna je, naime, klasična boja koja oduvijek oduševljava žene, a u njoj uvijek izgledaju dobro. 

Upomoć!

Neka vas ne bude sram tražiti pomoć u trgovini s donjim rubljem. Prodavačice su ondje kako bi vas poslušale i pomogle vam u odabiru. Vjerujte da vjerojatno niste jedini koji se među svim policama i stalcima s raznim grudnjacima, gaćicama, negližeima i sličnim predmetima ne snalazi najbolje. Ponekad i same tražimo pomoć jer je uvijek dobro dobiti i drugo mišljenje o tome što bi bilo najprimjerenije. Neugoda i sram su suvišni jer su prodavačice iskusne i obično brzo znaju što je najbolji odabir, već po samom opisu odabranice. Postoji i puno muškaraca koji točno znaju kakvo donje rublje žele kupiti i koji broj njihova dama nosi.

Ne, ne mogu!

Ako i dalje ne znate kakvo donje rublje darovati svojoj dragoj, možete joj darovati vrijednosni bon koji možete dobiti u gotovo svakoj trgovini. Prodavačica će vam i to rado umotati i pretvoriti u dar iznenađenja koji će zasigurno izmamiti osmijeh na lice vaše drage. Još više ćete je razveseliti ako joj se pridružite u kupnji donjeg rublja i pomognete joj oko odabira. Možete joj i dati do znanja u kakvom donjem rublju bi vam se najviše svidjela.

Nemojte zaboraviti zamoliti je da vam donje rublje pokaže u privatnosti vaše spavaće sobe i, naravno, na svojoj koži. 

69% žena kaže da je vrlo romantično i seksi ako im partner daruje donje rublje.