Iako vam se čini nemogućim, vaš seksualni život može postati puno bolji. Vrijeme je da iskoristite slobodno vrijeme na posve nov način i upustite se u svijet seksi igara

1. Istina ili izazov
Ispišite na pet papirića pet ludih seksi izazova, od striptiza do seksa na posve neobičnom mjestu, ubacite papiriće u zdjelu. Postavljajte si naizmjenično pitanja, primjerice 'S koliko komada si do sada spavao?' Ako  odbije odgovor sljedeći potez je njegov, mora zavući ruku u zdjelu i izvući papirić sa izazovom. Izazov se mora obaviti i tu tek kreće slasna predigra.

>> 4 vrhunske poze za seks pod tušem

2. Igra kazni
Polegnite partnera na krevet i šlagom ili čokoladnim preljevom ispisujte seksi riječi po njegovim leđima. Ako odgonetne o čemu je riječ za nagradu mu priuštite to što ste napisali, ako ne zna o čemu se radi za kaznu neka on vama ispuni prohtjev. I dajte si mašti na volju.

>> 3 stvari koje će sigurno izluditi muškarce

3. Lista želja
Partner i vi zamislite tri stvari u seksu koje ste oduvijek željeli isprobati. Ispišite svaku pojedinačno na papirić, označite svojim imenom, preklopite ih i stavite u posudu. Naizmjenice izvlačite papiriće i pokušajte nacrtati ispisanu želju, a tko pogodi mora si dati truda da želju i ispuni.

4. Poker u skidanju
Svakodnevnu igru možete začiniti nečim novim. Tko gubi skida komad po komad odjeće, na kraju obračuna kada ste već spremni za vrući trenutak zauzmite pobjedničku poziciju jer gubitnik mora biti poslušan bez prohtjeva.

5. Igra pogađanja
Stavite svom partneru povez oko očiju i polegnite ga pored sebe, dodirujte svoje dijelove svog tijela i mazno stenjite, kada on pogodi o kojem dijelu na tijelu se radi prijeđite na njega te isto to učinite s njim. No nemojte odoljeti strasti do kraja, neka igra pogađanja potraje a vrhunac ostavite za kraj kada ćete mu skinuti povez i dopustiti da uroni u vas.