Maksi suknje od trapera hit su ove godine, a pogotovo modeli visokog struka i zvonolikog kroja koji vizualno smanjuju struk i oblikuju bokove.

Galerija

Iako Severini nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno oblikovanje tijela, ipak je odabrala model suknje s ovim efektom. Na svojem Instagramu, na kojem često dijeli inspiracije za modne igre, nedavno je podijelila fotografije iz Sarajeva.

U zračnoj luci glavnog grada Bosne i Hercegovine Severina pozira u ležernom izdanju kojim dominira traper. Točnije nosi zvonoliku traper suknju iz Levi'sa od 100 postotnog pamuka koja ima visok struk i prošivene detalje cijelom dužinom sve do poruba.

Da bi dodatno istaknula svoju fit figuru, hrvatska pjevačica je traper košulju istog brenda utaknula u pojas suknje.

U ovu mladenačku street style kombinaciju sjajno su se uklopile crne kožnate čizme s tankom potpeticom, kožnata torba Sac de Jour Saint Laurenta i crne sunčane naočale.

Europa 92, Levi's traper suknja, 100 eura Foto: Europa 92

Hrvatska pjevačica nešto kasnije objavila je fotografije iz centra Sarajeva, a na kojima pozira u sivom prugastom odijelu predimenzioniranog kroja. Košulja u ovoj poslovnoj kombinaciji bila bi samo višak – Severina umjesto njega nosi strukirani prsluk.

Izdanje su zaokružila sive mokasine s potpeticom, ali i jedna upečatljiva torba – skulpturalni model La Pochette Rond Carre iz Jacquemusa.

"Stajling vrh!": Severina jesenskoj top-kombinaciji, kao prava Splićanka, jednim detaljem udarila kontru

Aha, baš je njih odabrala: Severina u čizmama bez prstiju prošetala Markovim trgom