Talentirana Erika Šerić iz slastičarnice Laferi na festival torti stigla je s trima tortama koje je napravila s pomoću Tognana kuhinjskih aparata – umjetničko djelo posvećeno malom chefu koji nikad nije odustao od svojih snova, talijanski klasik – tiramisu – u megaizdanju i poluzavršeni mille-feuille, ili millefoglie ako ćemo po talijanski, koji je s Eni Đorđević završila pred okupljenim i oduševljenim posjetiteljima.
Eriku sve više traže da uz svadbene torte ili umjesto njih pripremi veliki mille-feuille, koji mladenci sami, a ponekad s kumovima i gostima, završavaju na svadbi.
Slojevi delikatnog lisnatog tijesta, svilenkaste diplomat kreme, gela od maline između njih i bobičasto voće na vrhu stvaraju desert koji itekako plijeni pažnju.
Slažete li je u ritmu neke dinamične ili dramatične glazbe, ova torta na vašem svadbenom danu postaje neočekivano iznenađenje i podizač atmosfere.
Lagana je, elegantna i puna okusa. Sve što možete poželjeti za vjenčanje u bilo koje doba i savršena za one parove koji žele unijeti dašak šika i priuštiti gostima doživljaj o kojemu će još dugo pričati.
Kako je točno nastala mille-feuille torta talentirane Erike Šerić, u kojoj smo uživali na terasi Esplanade, na festivalu Jesi za tortu?, pogledajte u našem videu na vrhu članka.
Još uvijek se ne možemo odlučiti što nam je u tom kutku bilo ljepše, Laferi torte, šareni Tognana kuhinjski aparati koji podižu svaku kuhinju ili vaši umjetnički radovi s radionice Paint&Cake made with Tognana.