Bikin nije samo za mlade cure, a svako tijelo je bikini tijelo. Ovu tvrdnju dokazuje i slavne dame iz Hrvatske i regije starije od 60. godina, a koje na svojim društvenim mrežama rado dijele svoje fotografije u kupaćim kostimima.

Suzana Mančić privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama i sa 67 godina.

Piše se ovih dana o popularnoj loto djevojci iz bivše države zbog fotografija u bikiniju koji je ista objavila na svojem Instagram profilu, a koje su izazvale valove oduševljenja među obožavateljima.


Bikini rado nosi i Alka Vuica. Hrvatska glazbenica koja je u lipnju proslavila 63. rođendan poznata je po svojem osebujnom modnom stilu. Kada boravi na bazenu bira dvobojni bikini.


Tihana Harapin Zalepugin u mladosti je nosila jednodijelne kupaće kostime, a u sedamdesetim godinama života okrenula se bikinijima.

Vlasnica modne agencije Thalia Models obožava žute kupaće kostime, što je prije nekoliko godina pokazala i na svojem Facebooku.

Sanja Vejnović ljubiteljica je jednodijelnih kupaćih kostima. Najljepša hrvatska glumica svih vremena prema mišljenju čitateljica zadovoiljne.hr na svojem Instagramu nedavnoj je podijelila fotografiju u cvjetnom modelu koji je istaknuo njezine ženstvene adute.


Crni kupaći kostim, pak, odabir je hrvatske glumice Anje Šovagović-Despot.


Jednodijelne kupaće kostime obožava i 63-godišnja zvijezda bivše Jugoslavije Lepa Brena, ali i 74-godišnja srpska pjevačica Neda Ukraden. I u njima izgledaju fantastično, zar ne?

 

10 poznatih Hrvatica koje izgledaju fantastično i u trećoj životnoj dobi

Minice nisu samo za mlade cure: Slavne žene starije od 60 koje izgledaju mrak u kratkim haljinama