Evo što će listopad donijeti svakom horoskopskom znaku.

 

1. Ovan

Ovog će mjeseca vaši odnosi ući u fazu ponovnog rođenja i obnove. Sve to znači da je vrijeme da procijenite svoje veze. Tko dodaje vrijednost vašem životu, a tko oduzima?

Imate velike ciljeve na kojima radite, i poslovne i privatne, stoga je ključno da imate pravu podršku koja vas podržava. Do kraja mjeseca imat ćete jasnoću.

Pročitajte i što ovnove čeka u listopadu.

2. Bik

Zvijezde vas tjeraju da razmislite o stvarima koje cijenite u životu, velikima i malima, i kako vaši svakodnevni postupci utječu na to. Morat ćete dublje istražiti svoje "zašto". Zašto radite to što radite? Zašto je to važno? Dopustite si da idete dublje i pronaći ćete svježu motivaciju za novi početak.

Sredinom mjeseca komunikacijske linije će se osloboditi, pa možete prestati sa svađama s bliskim osobama. Iako, nazire se važan razgovor. Nemojte se bojati.

Pročitajte i što bikove čeka u listopadu.

3. Blizanci

Postoje neki hobiji i navike za koje je vrijeme da prestanu biti dio vašeg života. Ne samo da koštaju previše novca nego se zapravo ni ne podudaraju s vašim velikim, dugoročnim težnjama.

U području veza pripremite se za eksploziju iz prošlosti. Ne, ovo nije povratak bivšeg partnera, nego neki obrazac kojeg se morate riješiti. Izravno se suočite s neslaganjem i riješite frustraciju koja se javlja.

Pročitajte i što blizance čeka u listopadu.

4. Rak

U ovom ste razdoblju skloni biti preosjetljivi, a ne tako dobra vijest je da su na pomolu teški emotivni sporovi. Intimnost u vašim vezama vjerojatno će pretrpjeti udarac i osjećat ćete se zaglavljenima zbog intenzivne prtljage.
Promjena bi mogla biti potrebna i, da, teška, ali znajte da vi to možete.

Pročitajte i što rakove čeka u listopadu.

5. Lav

U posljednje vrijeme osjećate se pomalo ograničeno svojim društvenim krugom. Volite svoje prijatelje, ali želite se družiti s nekim novim ljudima. To je u redu!

I u poslu ćete osjećati da ste dosegli svoj maksimum i bit će vam svega previše, no to je samo privremeno. Otvorite se prijateljima, i novima i starima, jer će vam biti bolje. Olakšajte teret dobrim razgovorom.

Pročitajte i što lavove čeka u listopadu.

6. Djevica

Neispunjene težnje neprestano vam se pojavljuju u mislima i razmišljate o svojoj budućoj putanji. Jeste li na pravom putu za ono što stvarno želite? Gurate li naprijed ili samo gazite u vodi?

Pripazite na razinu stresa i ne dopustite da vas napetost izjeda. Imate tendenciju ugristi se za jezik i okrenuti svoje ljute emocije prema unutra, no to vam se može obiti o glavu.

Pročitajte i što djevice čeka u listopadu.

7. Vaga

Prolazite kroz veliku metamorfozu. Prolazili ste to posljednjih godinu dana, ali početak listopada sve to još više ubrzava.

Pokušajte o sebi razmišljati kao o leptiru u nastajanju. Pripremate se na to da se pojavite kao najbolja verzija sebe.

Što se tiče odnosa s drugima, osjećate se pomalo emocionalno zbunjeno i trudite se verbalizirati te osjećaje. Nemojte paničariti. Sve će sjesti na svoje mjesto.

Pročitajte i što vage čeka u listopadu.

8. Škorpion

Vrijeme je za duboko razmišljanje. Shvaćate da ste imali tendenciju ugađati ljudima i brinuti se o tome što svi drugi misle.

No sada je važno da se usredotočite samo na sebe. Što vam je važno? Što zaista želite u ljubavi i u poslu? Jeste li sretni tu gdje jeste ili jedva preživljavate? Usredotočite se na to, a ne na tuđe poglede.

Do sredine mjeseca bit ćete komunikativniji o tome kako stvarno mislite i osjećate.

Pročitajte i što škorpione čeka u listopadu.

9. Strijelac

Kome možete vjerovati? Često ćete postavljati to pitanje u listopadu. Razmišljate o svojim najbližim prijateljstvima i otkrivate da neka ne uspijevaju.

Puno ćete razmišljati i o svojim ciljevima ovog mjeseca. Htjet ćete gurati naprijed, ali trebate biti oprezni. Planiranje je ključno.

Pročitajte i što strijelce čeka u listopadu.

10. Jarac

Promjena dolazi i morat ćete se osjećati snažno i u što boljoj formi da biste se nosili s njom. Koje dnevne navike možete uspostaviti da biste se ojačali? Znajte da što god da se dogodi, bit ćete dobro. Nemojte djelovati iz straha, već iz pozicije sigurnosti.

Postoje neke težnje koje ste oduvijek imali, a koje nikada niste razmatrali jer ste smatrali da su nerealne ili nedostižne. Vrijeme je da promijenite pristup tome.

Pročitajte i što jarčeve čeka u listopadu.

11. Vodenjak

Vaš listopadski horoskop ukazuje na neke zanimljive promjene u vezi s temama moći, vodstva i kontrole. Prethodno ste se suzdržavali od preuzimanja odgovornosti – možda zato što ste svjedočili primjerima toksičnog vodstva i strahu od upadanja u iste obrasce. No vi možete biti vođa, i to na netoksičan način.

Sredinom mjeseca pojavit će se neke prilike vezane za vaš ljubavni život. Ne dopustite da vas nesigurnost natjera na bijeg.

Pročitajte i što vodenjake čeka u listopadu.

12. Ribe

Razmislite o svojoj prošlosti i istražite odakle dolazi žurba. Razgovori s obitelji i prijateljima mogu vam pomoći da se približite odgovoru. Aha-trenutak mogao bi biti uznemirujući, ali pronalazak te istine mogao bi biti katalizator osobnog iscjeljenja.

Držite se toga i pronaći ćete osjećaj prosvjetljenja u listopadu. Odjednom će put ispred vas postati jasan i osjetit ćete kako stvari sjedaju na svoje mjesto.

Pročitajte i što ribe čeka u listopadu.