Trudnička street style izdanja uvijek su posebno zanimljiva, a i druge trudnice tako pronalaze ideje što da nose po vrućinama, da je udobno, a da opet izgleda i dobro. A šik trudnica koja se prošetala središtem Zagreba za svoj stajling odabrala je baš dobre hlače i natikače.

Galerija

Lijepa trudnica iz Zagreba nosila je vrlo udobne hlače širih nogavica izrađene od rastezljivog materijala sitne rebraste strukture.

Ulična moda u centru Zagreba - 4 Foto: Josip Moler/Cropix

Hlače koje mogu zamijeniti trenirku i nigdje ne stišću podigla je s tankim metalnim remenom s malim privjescima u obliku sunca, baš zgodan mali modni dodatak koji čini veliku razliku. Bijelu košulju rukava dužine do lakta utaknula je s prednje strane u hlače, dok ju je iza ostavila da lijepo visi.

Ulična moda u centru Zagreba - 7 Foto: Josip Moler/Cropix

I po pitanju obuće zagrebačka street style trudnica odlučila se za maksimalnu udobnost te je obula natikače bež boje, mekani model u stilu šlapa. Natikače imaju efektan čvor koji ih čini još ljepšima.

Ulična moda u centru Zagreba - 2 Foto: Josip Moler/Cropix

Smeđu torbicu od pletiva s okruglom ručkom boje kornjačevine i tankim zlatnim lancem dodatno zanimljivom učinila je narančasta marama svezana u mašnu.

Druga izdanja zagrebačke ulične mode pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u centru Zagreba - 13 Foto: Josip Moler/Cropix

"Gole" hlače sa zagrebačke špice u kojima je privlačenje pažnje zagarantirano

Kakve potpetice! Plavuša iz Zagreba u fijuuuu sandalama zbog kojih su noge u prvom planu