Kraljica Letizia još je jednom oduševila svojim odjevnim izborom, vrlo trendi i zanimljivom odjevnom kombinacijom. Outfitom je dominirala suknja koju bi iz ormara španjolske kraljice rado posudila i vojvotkinja Meghan Markle.

Galerija

 

Prošli tjedan Meghan Markle vidjeli smo u zelenoj kožnatoj suknji pencil kroja modne kuće Hugo Boss, a njezin odjevni izbor odmah nas je podsjetio na kraljicu Letiziju, koja obožava nositi kožnate odjevne komade, iako je to donedavno bilo nezamislivo za članice kraljevskih obitelji.

Kraljica Letizia je, kao i Meghan Markle prije nekoliko dana, nosila kožnatu pencil suknju Hugo Bossa, samo drugačije boje i dezena



Koža je bila izbor 46-godišnje španjolske kraljice i za odlazak na službeni zadatak povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja obilježenog u palači parlamenta u Madridu. Letizia je, kao i Meghan prije nekoliko dana, nosila kožnatu pencil suknju Hugo Bossa, samo drukčije boje i dezena. Izgledala je tip-top u suknji bež boje s narančastim i plavim detaljima složenih u obliku modernog color-blockinga.

Kraljica Letizia u suknji koja bi se svidjela i Meghan Markle - 1 Foto: Guliver/Cover Images, Profimedia


Uz suknju je savršeno pristajao fini kaput u istoj bež nijansi, dok je još boje dodala s topom prošaranim plavom i narančastom te bijelom.

Kraljica Letizia kombinaciju je zaokružila sa štiklama u bež-svijetlosmeđoj boji te narančastom torbicom. U istom outfitu Letizia je ostala i kada se kasnije pridružila svom suprugu kralju Felipeu na dočeku čileanskog predsjednika.

Meghan u kožnatoj suknji modne kuće Hugo Boss Foto: Getty Images