Ovaj tjedan donosi fokus na dom, obitelj i emocionalne temelje. Vaša intuicija je izuzetno snažna, vodeći vas prema važnim uvidima o vašim najdubljim potrebama i željama.

 Ovo je idealno vrijeme za uređenje životnog prostora - bilo da se radi o manjim dekorativnim promjenama ili većim renovacijama, svaka promjena u vašem domu može pozitivno utjecati na vaše raspoloženje i energiju.

Obiteljski odnosi su u prvom planu, s mogućnošću za dublje povezivanje i rješavanje dugotrajnih nesporazuma. Budite otvoreni za iskrene razgovore, čak i ako se čine izazovnima u početku.

Na poslovnom planu, vaša kreativnost i empatija dolaze do izražaja. Možete se naći u situacijama gdje vaša sposobnost razumijevanja tuđih emocija postaje ključna za uspjeh projekta ili rješavanje konflikta u timu.

U ljubavnom životu, tražite emocionalnu sigurnost i duboku povezanost. Ako ste u vezi, ovo je idealno vrijeme za stvaranje intimnijih trenutaka s partnerom, možda kroz zajedničko uređenje doma ili planiranje budućnosti.