U hladnijem dijelu godine u potrazi smo za toplijim odjevnim komadima koje nas štite od meteoroloških (ne)prilika. Tople jakne i kaputi tada postaju nezamjenjivi dio naših svakodnevnih kombinacija.

Galerija

Tople jakne i kaputi nezamjenjivi su dio svake jeseni i zime. I ove godine popularni su dugi vuneni kaputi – predimenzioniranog kroja, ali i oni strukirani koji na suptilan način naglašavaju ženstvenu siluetu.

Dugi crni kaput je svevremenski model koji će se lijepo uklopiti u različitim prilikama – u dnevnim i večernjim kombinacijama. Uvijek elegantno izgleda i kaput u boji bijele kave, kao i oni modeli napravljeni u različitim nijansama sive.

H&M kaput, 56 eura (prije 69,99 eura) Foto: Internetske stranice proizvođača

Kad temperature u termometru padnu oko nule, oblače se i prošivene jakne od perja i sličnih ispuna koje pružaju maksimalnu udobnost i toplinu.

U tijeku su Black Friday popusti. Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela toplih jakni i kaputa koje se na današnjim popustima mogu pronaći po cijeni od 25 do 85 eura.

Mango duga jakna, 99,99 eura (prije 149,99 eura) Foto: Internetske stranice proizvođača

15 haljina u crnoj boji već od sedam eura

Udobne gležnjače: 30 modela s ravnim potplatima ili niskom potpeticom u raznim bojama