Angelina Jolie je operna ikona Maria Callas u filmu „Maria“, a sada je napokon izašao i trailer, ali i podatak o tome kada ćemo ju moći premijerno gledati na Netflixu. I stvarno jedva čekamo.

Galerija

Najnoviji biografski film redatelja Pabla Larraína, "Maria", prikazuje život veličanstvene i hvaljene sopranistice Marije Callas, a nakon što je premijerno prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu i Angelini Jolie priskrbio osmominutne ovacije, jedva smo dočekali vidjeti prve kadrove, ali i saznati kada ćemo ga moći pogledati kod kuće.

Trailer je tu i stvarno obećava, scenografija i kostimografija su nestvarno lijepe, a Angelina izgleda ranjivo, a opet moćno i ekspresivno u scenama koje su otkrivene.

Angelina Jolie kao Maria Callas Foto: Profimedia

Komentari su ipak malo podijeljeni pa dok neki kažu da se u traileru vidi da je ovo Angelinina uloga života te da bi joj se mogao smiješiti i Oscar, drugi kažu da je ipak na njezinu mjestu trebala biti neka druga glumica, primjerice, Monica Bellucci.

Angelina Jolie kao Maria Callas Foto: Profimedia

Kojoj ćemo se strani prikloniti, znat ćemo kada pogledamo film, a to ćemo moći premijerno na Netflixu od 11. prosinca.

Imati priliku spojiti svoje dvije najdublje i najosobnije strasti, kino i operu, bio je dugo očekivani san. Učiniti ovo s Angelinom, iznimno hrabrom i znatiželjnom umjetnicom, fascinantna je prilika, pravi dar, kazao je redatelj Pablo Larraín.