Među 200 pasa koji u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu čekaju dom je i dvoipolgodišnji Prossi, križani američki stafordski terijer, koji najviše na svijetu voli loptice, a jako bi volio i da ga netko udomi

Galerija

U skloništu Dumovec živi i jedan zaista posebno simpatičan pas, pravi zvrk koji se tako lako uvuče pod kožu. Njegovo ime je Prossi, ima dvije i pol godine i križani je američki stafordski terijer.

Među 200 pasa koji u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu čekaju dom je i dvoipolgodišnji Prossi, križani američki stafordski terijer, koji najviše na svijetu voli loptice, a jako bi volio i da ga netko udomi

Pogledajte samo tu slatku njuškicu, taj znatiželjni pogled koji kaže: "Ma hajde, povedi me sa sobom kući, bit ću ti super prijatelj, ići ćemo skupa u šetnje, istraživati prirodu, ići u avanture, ali samo te molim da, gdje god išli, sa sobom uzmeš loptice!"

O, da, Prossi više od ičega voli hvatati loptice, to je neopisiva ljubav! Naravno, netko te loptice mora i bacati i zato ovaj medeni šašavac traži nekoga tko će s veseljem preuzeti tu "dužnost". Kad vidi lopticu, Prossi kao da je dobio na lotu, eto koliko se taj veseljak raduje malim stvarima. Pun je energije, zarazno živahan i veseli pesek. Onome tko ga udomi, Prossi će sigurno obogatiti i uljepšati život.

Sudbina je Prossija dovela u Dumovec u rujnu 2016. i nakon godine i 4 mjeseca života u nimalo lakim uvjetima stvarno jedva čeka da pronađe svoj dom. Mali kavez, povremene šetnje i natjeravanje loptica u društvu volontera Prossi bi tako rado zamijenio nekim dvorištem gdje će moći trčkarati do mile volje i sigurnim domom u kojem će se moći sklupčati uz svog čovjeka. Ali i životu u stanu Prossi će se prilagoditi, naravno, uz redovite šetnje.

Neodoljivi zvrk Prossi iz azila Dumovec traži dom - 4 Foto: Ksenija Balta


Ovaj mješanac američkog stafordskog terijera samo moli da njegov udomitelj bude poznavatelj pasmine jer će se tada i on osjećati sigurnije. Želite li dobiti prijatelja koji će vas bezuvjetno voljeti, uveseljavati vas i nasmijavati, pružite neodoljivom zvrku Prossiju šansu!

Želite li dobiti više informacija o Prossiju, doći ga upoznati i udomiti, nazovite sklonište Dumovec na broj 01 2008 354 ili dođite u vrijeme posjeta radnim danom od 10 do 12 i od 14.30 do 16.30, subotom od 10 do 14 i nedjeljom od 10 do 12 sati. Upoznajte i nježnog diva Kiklopa iz Dumovca koji može živjeti i u stanu.
Neodoljivi zvrk Prossi iz azila Dumovec traži dom - 1 Foto: Ksenija Balta