Kada je u pitanju novogodišnju doček, u koju skupinu pripadate? Hoćete li se maksimalno urediti bez obzira na to izlazite li ili ostajete kod kuće ili ste ipak skloniji nošenju pidžame u jednom od najveselijih trenutaka u godini? Ako se svrstavate u prvu skupinu i u 2023. planirate ući u glamuroznom izdanju, onda ste na pravom mjestu.

Za one koji u subotu žele zablistati pripremili smo tri odjevne kombinacije koje ih mogu inspirirati za novogodišnje modno izdanje.
Kod odijevanja za doček zapravo i nema previše pravila, osim što većina slijedi tradiciju po kojoj se u ovoj prigodi nosi nešto crveno, a šljokice su nezaobilazan dodatak odjevnim kombinacijama.

Ne možete pogriješiti s blještavim komadima ili dodacima. I dok bi u nekim drugim prigodama višak cirkona i šljokica bio kičast, u ovoj prigodi sve je dozvoljeno pa slobodno pretjerajte sa svjetlucavim elementima.

Po pitanju boja, mi smo se danas zadržali na crvenoj, crnoj, zlatnoj i srebrnoj koje su tradicionalno najzastupljenije, a kakve smo kombinacije osmislili provjerite u nastavku.

1. 

Haljina Guess (280 EUR), naušnice Argentum (26,54 EUR), torba Mango (39,99 EUR), štikle Next (44 EUR) Foto: Internetske stranice proizvođača

Crvena haljina sa šljokicama u kombinaciji za doček

2. 

Hlače H&M (59,99 EUR), sako Blugirl (Fashion & Friends, 187,50 EUR), torba Coccinelle (Karla, 122,62 EUR), salonke Planet obuća (39,69 EUR) Foto: Internetske stranice proizvođača

Novogodišnje izdanje s hlačama i sakoom

3. 

Haljina Zara (25,99 EUR), naušnice Zaks (188,73 EUR), torba Parfois (42,47 EUR), štikle Aldo (114,14 EUR) Foto: Internetske stranice proizvođača

Crna haljina za doček Nove godine