Talijanska modna kuća Miu Miu na Tjednu mode u Parizu predstavila je svoju žensku kolekciju za proljeće/ljeto 2025. godine, a među gošćama je bila i egipatska glumica i model Salma Abu Deif, koja je u drugom stanju.

Galerija

Salma Abu Deif sa svojim suprugom Idrisom Abdelom Azizom čeka prvo dijete, i to djevojčicu, kako je glumica otkrila u intervjuu za Vogue Arabia. Za dolazak na reviju modne kuće Miu Miu na Tjednu mode u Parizu Salma je ponosno pokazala svoj trudnički trbuh u odjevnoj kombinaciji koja donosi jedan novi pogled na trudničku modu.

Egipatska glumica Salma Abu Deif - 5 Foto: Profimedia

Glumica je kombinaciju složila od suknje balon-kroja svijetlo plave boje uz koju je odjenula bijelu košulju i preko nje sivi pulover s V-izrezom. Košulju je nosila raskopčanu, a suknju spuštenu, tako da je pokazala dio golog trbuha. Stajling je upotpunila crnom jaknom i crnim lakiranim cipelama s remenčićima te upečatljivom ogrlicom koja izgleda poput nekog umjetničkog djela.

Egipatska glumica Salma Abu Deif - 1 Foto: Profimedia

Salma Abu Deif na svom je Instagramu otkrila kako je dobila brojne kritike zbog svog trudničkog izdanja. Napisala je kako su je prije vrijeđali jer je premršava, a sada joj govore da joj je trbuh prevelik i da ga ne bi smjela pokazivati.

Vjerujem da me moja trudnoća ne bi trebala sprječavati da radim i da budem svoja. I vjerujem da se ne bih trebala skrivati jer vama nije ugodno gledati! Jednostavno nemojte gledati jer se meni sviđa i prigrlit ću svoju trudnoću do kraja.

Uvijek sam šutjela o tome koliko su ljudi okrutni prema meni od početka moje karijere. Smiješno je da nikada ne postanu bolji ili pristojniji, samo postanu još okrutniji. Jednako koliko oni imaju smjelosti govoriti ružno o meni, ja neću tolerirati nikakav oblik uznemiravanja ili nasilnog govora o sebi ili svojoj obitelji. Pravne mjere bit će poduzete, poručila je 31-godišnja egipatska glumica na svom Instagramu.

Egipatska glumica Salma Abu Deif - 8 Foto: Profimedia

Sienna Miller na crvenom tepihu s golim trudničkim trbuščićem i suknjom kao od šlaga

Odvažno trudničko izdanje kakvo crveni tepih Sarajevo Film Festivala ne pamti