Podignite siječanjsko raspoloženje uz najbolje modne ulove iz Designer Outleta Croati

Nakon blagdanskog sjaja, zabava, uživanja u hrani i kupovanja poklona, ulazimo u siječanj koji nam donosi drugačiju realnost i manje šljokica. Međutim, usred sivila u postblagdanskom zatišju, itekako postoji način podizanja raspoloženja: to je moda! Bilo da se pripremate za vikend izlazak ili sudjelujete na virtualnim sastancima iz udobnosti svog doma, pronađete najbolje zimske komade u Designer Outletu Croatia na fantastičnim zimskom sniženju s popustima do -70%. Ponuda vrijedi do 31. siječnja, a obuhvaća popularne brandove kao što su Hugo Boss, Patrizia Pepe, Guess, GAP, Lacoste, Puma, Timberland i mnoge druge. Inspirirajte se našim modnim vodičem i istražite svijet trendova koji prkose tmurnom siječnju!

Cosy work vibes kod kuće

PR Foto: Pr: Foto: Matea Rajčić

PR Foto: Pr: Foto: Matea Rajčić

PR Foto: Pr: Foto: Matea Rajčić

Recite zbogom klasičnim business outfitima i stvorite radno okruženje koje je istovremeno ugodno i produktivno! Ne možemo zamisliti ništa bolje od loungeweara za sve remote poslove i virtualne sastanke u toplini vašeg doma. U pitanju su komadi koji bez napora spajaju udobnost, stil i funkcionalnost. Mekane tkanine trenirki upotpunjujemo toplim papučama i modnim dodatcima za potpunu cosy estetiku. Ulaskom u novu godinu, dobro je sjetiti se kako ponekad najjednostavniji užitak poput jutarnje kave prije virtualnog sastanka u opuštenoj modnoj kombinaciji, može biti najučinkovitiji način unošenja radosti u tihe siječanjske dane.

Glam vibes za siječanjske večeri

PR Foto: Pr: Foto: Matea Rajčić

PR Foto: Pr: Foto: Matea Rajčić

PR Foto: Pr: Foto: Matea Rajčić

Neka početak nove godine bude ispunjen stilom, šarmom i sofisticiranošću crne haljine! Iako govorimo o tamnoj boji, poznato je da je crna sinonim elegancije koja ima moć podizanja raspoloženja čak i u siječnju. Iako su najljepši blagdanski trenutci iza nas, oraspoložiti se možete dobrim partyjem, izlaskom s frendicama ili pak večerom u dvoje. Zimski blues možete pobijediti i top zimskim sniženjem u Designer Outletu Croatia, a dodatnu inspiraciju za chic outfite možete potražiti i na Instagram profilu. Savršena crna haljina uz popratne modne dodatke postaje više od odjevnog predmeta — ona je izraz samopouzdanja i stila koji pomaže prebroditi pomalo dosadan siječanj!

U nastavku pogledajte nekoliko favorita koje možete uloviti na zimskom sniženju do 31. siječnja u Designer Outletu Croatia:

PR Foto: PR

Posjetite omiljenu shopping destinaciju Designer Outlet Croatia i pronađite najbolje modne komade na neodoljivom zimskom sniženju do -70 % na top fashion i lifestyle brandove kao što su Hugo Boss, Patrizia Pepe, Replay, GAP, Lacoste, Puma, Timberland i brojni drugi.