Tko kaže da crvenokose dame ne mogu nositi ružičasto? Nekad se spoj ovih dvaju boja smatrao nespojivim i nepoželjnim, no srećom takva modna pravila više ne postoje.

Galerija

Ružičasta i crvena mogu se iskombinirati na fantastičan način, a pogotovo ako odaberete prave nijanse jedne i druge boje. Svijetlo ružičaste nijanse, primjerice, sjajno će se uklopiti uz zagasitije crvene note.

Na svojem primjeru to je pokazala i crvenokosa dama koja je ovoga vikenda snimljena na Stradunu u šetnji. Atraktivna dama prošetala je Dubrovnikom u jednostavnoj, ali vrlo lijepoj kombinaciji idealnoj za ljeto.

Ulična moda Dubrovnik mini haljina - 2 Foto: Bozo Radic/Cropix


Odabrala je haljinu s tankim naramenicama i porubom do iznad koljena u nježnoj nijansi ružičaste boje koja laska i damama svijetlije puti, kao i onima preplanulog tena.

Uz mini haljinu odlično su se uklopile natikače ravnih potplata sa zlatnim remenčićima. Izdanje je zaokružila pletenom torbicom, decentnim parom naušnica, ali i sunčanim naočalama okruglih okvira bez kojih je nemoguće zamisliti ljetne aktivnosti.

Zara, mini haljina, 25,95 eura Foto: Internetske stranice proizvođača

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela mini haljina po uzoru na crvenokosu damu iz Dubrovnika.

Šetnja centrom Zagreba u jedinim čizmama koje podnose toplotni udar

I top poza za fotkanje: Stradunom u romatičnom kompletiću golog trbuha