Na zagrebačkoj špici zamijetili smo jednu pravu ljubiteljicu francuske mode, odjevenu u pariške brendove, a glavna zvijezda njezinog street stylea jest heklani komplet, koji je prava modna poslastica. Ako se želite istaknuti u masi, onda je ovakav outfit pun pogodak.

Galerija

Za svoj street style šarmantna dama iz centra Zagreba odabrala je komplet od heklanog pletiva s potpisom francuskog brenda Sandro Paris, kojeg je 1984. osnovala dizajnerica Évelyne Chetrite. Kroz svoje kolekcije Sandro donosi srž pariškog duha, koji je kul i šik, te neopterećene francuske elegancije, s jedinstvenim pečatom brenda.

Ulična moda u centru Zagreba - 5 Foto: Josip Moler/Cropix

Komplet se sastoji od hlača visokog struka u kombinaciji krem i crne boje s velikim izvezenim cvjetovima te topa bez rukava s cvjetovima izvezenima na rubu. Ispod polu prozirnog topa nazire se grudnjak, no s ukusom i decentno.

Street style dama iz Zagreba nosi heklani komplet brenda Sandro - 1 Foto: www.farfetch.com

Street style dama sa stilom heklani komplet, koji je prava modna poslastica, spojila je s ravnim natikačama modne kuće Saint Laurent, modelom Tribute Nu Pieds 05 u metalik platinasto zlatnoj boji. Kožne natikače s tankim potplatom predstavljaju savršen spoj elegancije i nonšalantnosti, a isprepleteni remeni oblikuju prepoznatljivi motiv kuće Saint Laurent, zvan Tribute.

Street style dama iz Zagreba nosi natikače modne kuće Saint Laurent Foto: Saint Laurent

Luksuzna francuska modna kuća bila je odabir i kada je riječ o torbi, a zagrebačka street stylerica nosi model LouLou, jedan od zaštitnih modela Saint Laurenta, s prošivima i metalnim slovima YSL. Zgodan slamnati šešir i glamurozan nakit zaokružili su ovo izdanje zagrebačke ulične mode, koje bi sigurno poželjele i pariške ulice.

Street stylerica iz Zagreba nosi torbu modne kuće Saint Laurent Foto: Saint Laurent

Ostala modna izdanja posljednje zagrebačke špice u srpnju pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u centru Zagreba - 3 Foto: Josip Moler/Cropix

U kombinaciji trudnice iz centra Zagreba dominira uska haljina, ali i natikače su za pet plus

Brineta iz Zagreba u ležernom kompletu nadopunjenom posebnim izdanjem torbe