Modni časopis 'Elle' u Laubi je dodijelio priznanja za dame i muškarce iz javnog života čiji se modni stil istaknuo kreativnošću i originalnošću. Uzvanice na crvenom tepihu za svečanu večer odabrale su crnu boju, a koliko senzualna može biti najelegantnija nijansa pokazala je Vanda Winter u haljini od prozirne čipke

Dodjela nagrada 'Elle Style Awards' treću godinu zaredom na jednom je mjestu okupila sva značajna imena javne scene koja u svom životnom stilu veliku pažnju poklanjaju modi. Glumci, glazbenici, kreatori, fotografi, dizajneri i brojni drugi kreativci zaslužni za stvaranje modnih i stilskih noviteta i promidžbe istih na crvenom su tepihu zasjali u elegantnim izdanjima.

Vječna crna bila je odabir gotovo svih dama, a predvodnica odreda odjevenih u elegantnu boju, glumica i pjevačica, te sudionica zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' crvenokosa Vanda Winter, zasjala je u haljini od prozirne čipke.

Dugački rukavi i dužina do koljena opisali su kroj kreacije napravljene od našivenih cvjetova razbacanih po providnom materijalu ispod kojeg se nazirao korzet. Crveni ruž i lak za nokte u istoj nijansi bili su zaslužni za dodatni dašak glamura na izgledu mlade zvijezde.


Dobitnici 'Elle Style Awardsa'
:

Najbolji modni fotograf: Mare Milin
Najbolji model: Tabitha Pernar (Colors Model Management)
Najbolji modni dizajner: Sonja Lamut
Najbolji dizajner accessoriesa: Patrizia Donna
Najbolji celebrity stil: Jelena Veljača
Najbolji produkt dizajner: Grupa
Najbolji modni dizajner: I-GLE
Nagrada za životno djelo pripala je glazbenoj divi Josipi Lisac