Ivana Vrdoljak Vanna održala je koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, a taj kultni klupski prostor bio je idealan za nešto drugačiji doživljaj Vannine glazbe i svevremenskih hitova. Vanna je svojim nastupom oduševila punu Tvornicu te publici priredila provod za pamćenje.

Galerija

Mi sviramo i pjevamo, ali vi činite naš koncert doživljajem koji obogaćuje naše živote. Hvala vam na tome, hvala što naš talent činite vrijednim, a naš trud i rad smislenim. Volim vas puno, poručila je Ivana Vrdoljak Vanna na Instagramu svojim obožavateljima i publici nakon koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Vanna je održala koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture - 2 Foto: Luka Batelic/Pixsell

Za nastup u kultnom klupskom prostoru pjevačica je odabrala elegantan scenski stajling sačinjen od crne haljine asimetričnog kroja. Haljina je s prednje strane kraća te seže do koljena, dok je straga duža, a rub je ukrašen debelim krznom.

Vanna je održala koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture - 3 Foto: Vanesa Pandzic/Cropix

U gornjem dijelu kreacija ima V-izrez te naglašena ramena, a outfit za koncert Vanna je upotpunila crnim sandalama s izrazito visokom tankom potpeticom i platformom. Štikle pomalo vintage dizajna imaju okomiti remenčić preko rista te remenčić za kopčanje oko gležnja.

Scenskom outfitu lijepa pjevačica je dodala i malo blještavila okruglim naušnicama koje se cijele sjaje.

Vanna je održala koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture - 1 Foto: Luka Batelic/Pixsell

Vanna izgleda fantastično u prozirnim hlačama koje su stvorene za pozornicu

Mrak sandale koje Vanna s razlogom obožava nositi