Zrinka Cvitešić uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima – na pozornici i izvan nje. Plijenila je pozornost i na dodjeli nagrada na 75. Dubrovačkim ljetnim igrama.

Galerija

Zrinka Cvitešić dobitnica je nagrade Orlando za najbolje dramsko ostvarenje na 75. Dubrovačkim ljetnim igrama – za ulogu Jele u predstavi Ekvinocijo.

Hrvatska glumica primila je nagradu na svečanosti kojom su i službeno zatvorene Dubrovačke ljetne igre. S obzirom da je bila riječ o dnevnom događanju odabrala je jednostavnu i udobnu kombinaciju s daškom glamura.

Zrinka Cvitešić dobitnica je nagrade Orlando - 4 Foto: Grgo Jelavic/Pixsell

Izdanjem je dominirala bijela košulja naglašenih ramena i predimenzioniranog ovratnika te manžeta – fleksibilni odjevni komad koji se može kombinirati za dnevne i večernje prilike, i u kojem će žena uvijek izgledati dotjerano.

Bijele košulje popularan su odjevni komad i na hrvatskim ulicama, a koje dame sparuju uz elegantne suknje, poslovne hlače i traperice.

Zrinka Cvitešić dobitnica je nagrade Orlando - 3 Foto: Grgo Jelavic/Pixsell

Bijelu košulju sparila je s crnim bermudama od lana, a izdanje zaokružila sa srebrnim detaljima: sandalama otvorenih prstiju i povišenih potpetica te osebujnim visećim naušnicama.

Zrinka Cvitešić izgleda zanosno u svjetlucavoj haljini kojoj bi nakit samo smetao

Zrinka Cvitešić: Korzetirani top i suknja balerina-kroja za otvorenje Dubrovačkih ljetnih igara