U posljednje vrijeme polemike se vode oko mlađahnog izgleda lica Sharon Stone za koje ova poznata plavuša tvrdi kako nije djelo plastičnih čarolija. No to pak ostavljamo stručnjacima za procjenu, jer kada vitka plavuša naglasak stavi na svoje tijelo i prvenstveno noge bez milimetra celulita tu je naočigled riječ o posve drugom obliku borbe s godinama

Kada pričamo o holivudskim zvijezdama i ocijenjujemo njihov odličan izgled na crvenom tepihu posve smo svijesni kako to nije realna slika njihovih godina. Iza njih stoje moderni tretmani uljepšavanja koji u samo nekoliko minuta skidaju godine, zaglađuju lice i brišu bore.

Bijela haljina s bočnim prorezom otkrila je noge Sharon Stone bez tragova celulita

>>4 mita o celulitu koje morate odmah zaboraviti

No, kada istu zvijezdu srećemo u besprijekornom dnevnom izdanju tada smo sigurni kako dobri geni i zdrav način života rade bolje od ijednog instant tretmana.

>>Celulit: 5 naj pržilica koje oblikuju tijelo

Demonstrirala je to 55 godina stara Sharon Stone koja je za odlazak na ručak odabrala minimalno beauty trikova. Ležerna frizura, lice gotovo bez šminke i tijelo uvučeno u najobičniju bijelu haljinu bili su dovoljni da vitka plavuša zabljesne.

Pažnju na dugačkim nogama osigurao je bočni prorez otkrivši njegovanu kožu bez milimetra celulita, detalj je to koji pokazuje kako se za tijelo valja brinuti od mladosti jer tada starost uzvraća najboljim.