Kada bi morale odabrati osobine najpoželjnijeg muškarca žene bi se složile u nekoliko stvari. On mora biti zgodan, ambiciozan, uspješan i neodoljiv. Upravo ovakve osobine krase muškarce koji još uvijek nisu uplovili u bračnu luku, a koje smo imenovali za top 5 najpoželjnijih hrvatskih neženja. Doznajte tko se sve našao na listi


TOP 5 NAJPOŽELJNIJIH HRVATSKIH NEŽENJA:

1. Luka Tomaš- frontmen grupe 'KinoKlub'. Jedan je od rijetkih domaćih pjevača za kojim vrište brojne rokerice, ali i one drugačijeg glazbenog ukusa. Luka ima 27 godina i slika je i prilika urbanog frajera kakvog bi svaka moderna cura voljela imati uz sebe.

2. Goran Bogdan - Hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac kojeg krasi neodoljivi osmijeh i šarm. Ima 34 godine, a glumio je u brojnim predstavama u Zagrebačkom kazalištu mladih, serijama  te filmovima gdje izdvajamo 'Sonja i bik' u kojem je osvojio srca gledateljica.

3. Stjepan Hauser - Poznati 26 godina star čelist rodom iz Pule koji iza sebe ima vrlo bogatu glazbenu karijeru. Nastupao je u više od 40 zemalja na svim kontinentima, a široj je javnosti najpoznatiji kao dio '2CELLOS' dvojca gdje je uz Luku Šulića glazbom, ali i stasom osvojio srca žena diljem svijeta.

4. Ivan Herceg - Filmski, televizijski i kazališni glumac. Samozatajni 33 godine star ljepotan kovrčave kose glumio je u brojnim popularnim TV serijama među kojima je najpopularnija bila 'Larin izbor'  te filmovima kao što je 'Larin izbor: Izgubljeni princ' u kojem je ulogom Jakova 'Jaše' stekao brojne simpatije pripadnica ljepšeg spola.

5. Vedran Ćorluka - Hrvatski nogometni reprezentativac koji je trenutačno član Lokomotiva iz Moskve. Osim sportskim talentom i rezultatima 26 godina stari Vedran jedan je od najzgodnijih sportaša, a njegovoj tamnoj kosi i prodorno zelenim očima nisu mogle odoljeti brojne poznate ljepotice.