Slavne dame iz svijeta modelinga, glazbe i filma ispred reflektora uvijek imaju besprijekornu frizuru. Za to su zaslužni njihovi frizeri koji im omogućavaju najkvalitetnije tretmane za kosu.

Galerija Jennifer Lopez je velika ljubiteljica ekstenzija za kosu Kim Kardashian ne skriva svoju ljubav prema ekstenzijama za kosu I Paris Hilton nosi ekstenzije za kosu +6 Britney Spears

No za njihovu bujnost i gustoću često su zaslužne ekstenzije za kosu, ili čak perike.

Kada odem na jogu u Los Angeles i počnemo izvoditi pozu pas koji gleda prema dolje, uviđam kako svi imaju ekstenzije u kosi, čak i osobe koje nisu slavne, izjavio je jednom prigodom celebrity frizer Sasha Charles.

Ekstenzije za kosu toliko su sveprisutne da dobar dio slavnih osoba i ne skriva da ih nosi. To je uostalom neporecivo kada se, primjerice, Jennifer Lopez prošeće zračnom lukom sa slatkom bob frizurom, a dan kasnije zablista na crvenom tepihu s raskošnom kosom koja dopire do struka.

No slavne dame ne koriste ekstenzije samo za produživanje već i za volumen. Dame s tankom kosom najčešće koriste ekstenzije na kopču jer one u kratkom vremenu značajno transformiraju njihove frizure i čine ih bujnijima.

Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite kako izgledaju slavne dame uz pomoć trikova holivudskih frizera i bez toga.

Britney Spears Britney Spears (Foto: Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju