Slavne dame iz svijeta modelinga, glazbe i filma ispred reflektora uvijek imaju besprijekornu frizuru. Za to su zaslužni njihovi frizeri koji im omogućavaju najkvalitetnije tretmane za kosu. No za njihovu bujnost i gustoću često su zaslužne ekstenzije za kosu, ili čak perike.

Galerija Jennifer Lopez je velika ljubiteljica ekstenzija za kosu Kim Kardashian ne skriva svoju ljubav prema ekstenzijama za kosu I Paris Hilton nosi ekstenzije za kosu +6 Britney Spears

Kada odem na jogu u Los Angeles i počnemo izvoditi pozu pas koji gleda prema dolje, uviđam kako svi imaju ekstenzije u kosi, čak i osobe koje nisu slavne, izjavio je jednom prigodom celebrity frizer Sasha Charles.

Ekstenzije za kosu toliko su sveprisutne da dobar dio slavnih osoba i ne skriva da ih nosi. To je uostalom neporecivo kada se, primjerice, Jennifer Lopez prošeće zračnom lukom sa slatkom bob frizurom, a dan kasnije zablista na crvenom tepihu s raskošnom kosom koja dopire do struka.

Britney Spears Britney Spears (Foto: Guliver)

No slavne dame ne koriste ekstenzije samo za produživanje već i za volumen. Dame s tankom kosom najčešće koriste ekstenzije na kopču jer one u kratkom vremenu značajno transformiraju njihove frizure i čine ih bujnijima.

Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite kako izgledaju slavne dame uz pomoć trikova holivudskih frizera i bez toga.

Rita Ora Rita Ora (Foto: Guliver / Profimedia.hr)

Koja im frizura bolje pristaje? 10 poznatih Hrvatica koje su drastično kratile kosu Bojana Gregorić Vejzović Franka Batelić Mirna Medaković +8 Zrinka Cvitešić

10 dokaza da je talijanski bob najglamuroznija varijanta popularne frizure Zendaya Zendaya Zendaya +8 Zendaya

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju