Mnoga istraživanja pokazala su da je većini muškaraca izgled najvažniji na ženi dok je u našem taboru situacija drugačija.

Galerija"Propisno" najzgodnijeg muškarca u prostoriji ponekad nećemo niti primijetiti, a pažnju će nam privuči onaj jedan koji možda i nije neki ljepotan, ali zato ima šarm kojem je teško odoljeti i iz kojeg proizlazi seksipil.

Pripadnici muškog spola na ovu tvrdnju vjerojatno bi odmahnuli rukom, ali ljubavni odabir brojnih poznatih dama dokazuje da je ona itekako točna.

Monica Bellucci i Vincent Cassel upoznali su se i zaljubili 1996. godine na snimanju filma "L’Appartement" te proveli zajedno 18 godina. I dok se svi slažu da je krasotica Monica jedna od najljepših glumica današnjice, njezin bivši suprug ne spada u kategoriju klasično lijepog muškarca.

Međutim, zahvaljujući urođenom šarmu i neospornom talentu bio je i ostao miljenik žena. Slavni glumac i dalje osvaja ljepotice - sada je u braku s manekenkom Tinom Kunakey.

Vincent Cassel sada je u braku s prelijepom Tinom Kunakey
Vincent Cassel sada je u braku s prelijepom Tinom Kunakey (Foto: Getty Images/Guliver/CoverImages)


Norman Reedus
, zvijezda serije "The Walking Dead", bio je u braku s Helenom Christensen, pripadnicom elitnog kluba supermodela koji su u 90-ima vladali modnim pistama i naslovnicama modnih časopisa.

Pomalo misteriozan i netipičnog grubog izgleda, Norman također ima legije obožavateljica, a izgleda da je i veliki srcolomac. Naime, mjesecima se šuška kako je glumica Diane Kruger upravo zbog njega prekinula vezu s dugogodišnjim dečkom Joshuom Jacksonom.

Norman Reedus zaveo je Diane Kruger
Norman Reedus zaveo je Diane Kruger (Foto: Getty Images/Guliver/CoverImages)


Na šarm glumca Rhysa Ifansa kojeg obožavateljice romantičnih filmova pamte po ulozi urnebesnog Spikea u "Notting Hillu" pale su Sienna Miller i Anna Friel.

U galeriji pronađite još fotodokaza da žene definitivno ne padaju samo na izgled, a zatim pogledajte 12 "neprivlačnih" slavnih frajera koje žene obožavaju, a muškarcima nije jasno zbog čega.

Na šarm Rhysa Ifansa pale su Sienna Miller i Anna Friel
Na šarm Rhysa Ifansa pale su Sienna Miller i Anna Friel Foto: Getty Images/Guliver/CoverImages