Iako su slavni, neki holivudski parovi ne žele živjeti svoj privatni život ispred svjetla reflektora. Ovi parovi potvrđuju da je u tvornici snova možda bolje tajiti neke stvari.

Galerija

Eva Mendes i Ryan Gosling
Eva Mendes i Ryan Gosling tako su rijetko kad zajedno, da će mnogi zaboraviti kako se slavni holivudski par vjenčao 2011. godine i zajedno imaju dvije kćerkice.

Adele i Simon Konecki
Iako su već godinama zajedno, Adele i Simon Konceki se rijetko kad mogu vidjeti zajedno u javnosti. Pjevačica je rodila njihovo prvo dijete 2012. godine, a 2017. godine je priznala da se udala. Nitko ne zna detalje njihove ljubavne priče.

Maya Rudolph i Paul Thomas Anderson
Znate li da je glumica Maya Rudolph udala za redatelja Paula Thomasa Andersona? Iako su zajedno već 17 godina i imaju četvero djece, rijetko kad se pojavljuju zajedno u javnosti.

Kerry Washington i Nnamdi Asomugha
Kerry Washington dugo je skrivala vezu s bivšim igračem američkog nogometa Nnamdijem Asomughom. I kad je veza otkrivena, par je odlučio živjeti daleko od svjetala reflektora. Par ima dvoje djece, a na crvenom tepihu gotovo se nikad ne mogu vidjeti.

Katie Holmes i Jamie Foxx
Veza između Katie Holmes i Jamieja Foxxa jedna je od najbolje čuvanih tajna Hollywooda. Iako par nije potvrdio svoju ljubav, nagađa se da su zajedno od 2015. godine. Tome u prilog ide samo nekoliko zrnatih fotografija paparazzija.

Slavni parovi koji se rijetko kad pojavljuju u javnosti - 10
Katie Holmes i Jamie Foxx zajedno su uspjeli snimiti samo paparazziji (Foto: Profimedia.hr / Getty Images)


Alexis Bledel i Vincent Kartheiser
Upoznali su se na setu Mad Mena, zaljubili i oženili 2014. godine u potpunoj tajnosti. Od tada se rijetko kad mogu vidjeti u istom društvu na crvenom tepihu.

Margot Robbie i Tom Ackerley

Iako imaju zajedničku produkcijsku kuću te surađuju na brojnim projektima, Margot Robbie i Tom Ackerley bit će snimljeni zajedno samo u rijetkim trenucima. Odlučili su držati svoju vezu podalje od javnosti. Za mnoge je bilo veliko iznenađenje kad su saznali da se par oženio 2016. godine.

Leighton Meester i Adam Brody
Slavni televizijski glumci zaplovili su u bračnu luku 2014. godine, a godinu dana kasnije dobili su kćerkicu Arlo. No Leighton i Adam rijetko kada se mogu vidjeti zajedno u javnosti.

Tasha McCauley i Joseph Gordon-Levitt

Tasha i Joseph u sretnom su braku već pet godina te imaju dvoje djece. No baš nikad nećete ih vidjeti na crvenom tepihu. Glumac je priznao poznatom radijskom voditelju Howardu Sternu da njegova supruga nije zainteresirana za holivudski svijet, i zato se klone svjetla reflektora.

Cameron Diaz i Benji Madden
Američki roker i glumica izrekli su sudbonosno da prije četiri godine. Otad su svega nekoliko puta pozirali zajedno.