Najljepše je kada ono najbolje dijelimo s drugima, a naše čitateljice s nama su podijelile fotografije čarobnih jadranskih plaža na kojima ljetuju. Pogledajte prizore koji će vas iznova uvjeriti da živimo na najljepšem mjestu na svijetu

Galerija

Plaža na otoku Olibu
Plaža na otoku Olibu Foto: Zadovoljna.hr
Sezona je godišnjih odmora i naše čitateljice uputile su se na more i ondje pronašle svoj djelić raja. Dobre i lijepe stvari uvijek volimo podijeliti s drugima pa su nas fotografije plaža na Jadranu koje su nam poslale naše čitateljice jako razveselile.

Najljepše je kada ono najbolje dijelimo s drugima, a naše čitateljice s nama su podijelile fotografije čarobnih jadranskih plaža na kojima ljetuju

Fotografije su to koje dokazuje da je raj zapravo mjesto na Zemlji, u koje bismo najradije ušle i zaplivale tim čarobnim morskim plavetnilom.

A ta rajska ljepota nalazi se na otocima Krku, Olibu, Cresu, Braču, otočiću Prišnjaku te u Senju, Trogiru i Splitu. Dovoljan je samo jedan pogled na ove fotografije da svakome bude jasno da se ta ljepota s ničime ne može mjeriti.

Među mnoštvom fotografija plaža koje ste nam slali izabrali smo 10 najljepših i skupili ih u foto galeriji. Pogledajte prizore kao iz snova koji će vas podsjetiti da živimo na najljepšem mjestu na svijetu.
Plažu u Starigradu kod Senja
Plažu u Starigradu kod Senja (Foto: Zadovoljna.hr)