Crveni tepih postao je sinonim za poziranje i fotografiranje atraktivnih osoba iz javnog života koje su odjevene u dizajnerske komade, a za koje treba izdvojiti vrtoglave iznose. No nisu baš sve slavne dame ljubiteljice skupe odjeće.

Galerija +0 Kraljica Letizia u kombinezon-haljini brenda Zara po 149 kuna

Emily Ratajkowski 2019. godine je oduševila mnoge kada se na prestižnom Icons partyju uglednog magazina Harper's Baazar pojavila u Zarinoj haljini koja ju je stajala oko 325 kuna.

S ponosom je pozirala u asimetričnoj crvenoj haljini, koja je naglasila njezinu ženstvenu figuru, te svima zainteresiranima dokazala da ne trebaju potrošiti previše novca kako bi izgledali fantastično.

Potvrdila je to i Angelina Jolie još davne 2007. godine, kada se na njujorškoj premijeri svojeg filma "Veliko srce" pojavila u vintage crnoj haljini koju je kupila u second-hand trgovini Wasteland u Los Angelesu za svega 26 dolara, odnosno 198 kuna.

Neke slavne dame uistinu vole pristupačnije street-style brendove, koje nose u privatnim trenucima, ali i na crvenom tepihu te u drugim svečanim situacijama. I toga se ne srame.

Odabiri 20 slavnih dama: Izdanja u kojima su se pojavile kao gošće na vjenčanjima Izbori slavnih dama mogu vam poslužiti kao inspiracija Kaia Gerber na vjenčanju Marca Jacobsa u odijelu Emily Blunt na vjenčanju Georgea Clooneya i Amal Clooney +16 Beyonce na vjenčanju sestre Solange

Zavirite u našu fotogaleriju i otkrijte koje poznate žene vole nositi odjevne kombinacije iz Zare i drugih sličnih brendova po cijeni manjoj od 325 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju