Prekid veze nešto je s čime će se gotovo svi suočiti barem jednom u životu. No u nekim slučajevima prekid nije kraj veze, a ni slavne osobe nisu imune na davanje novih prilika i povratak starim ljubavima.

Galerija Leonarda i Zvonimir Boban 2005. godine Leonarda i Zvonimir Boban Leonarda i Zvonimir Boban +6 Justin i Hailey Bieber hodali su neoliko mjeseci 2016., a onda se pomirili 2018. godine

Leonarda Lončar i Zvonimir Boban posljednji su par koji je svojem braku odlučio dati drugu šansu. Da se pomirila sa suprugom Leonarda je potvrdila za Story dodavši da su zbog toga jako sretni. Leonarda i Zvonimir iznenadili su javnost kada su u svibnju 2021. objavili da će živjeti odvojeno, nakon 30 zajedničkih godina, ali se nisu službeni razveli.

I dok nisu bili skupa, Leonarda je Zvonu nazivala svojim mužem, i on nju ženom, što je otkrila prošle godine u emisiji IN magazin na pitanje u kakvim su odnosima. Dodala je kako skupa brinu o djeci te da i dalje funkcioniraju u jednoj lijepoj obiteljskoj situaciji, što im je primarna stvar.

Leonarda i Zvonimir Boban Leonarda i Zvonimir Boban (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Čini se da ipak nisu dugo izdržali razdvojeni te su se pomirili. Leonarda i Zvonimir Boban zajedno imaju petero djece, od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice Ruže. Leonarda Lončar iskreno je govorila o borbi s neplodnošću i iskustvu s medicinski potpomognutom oplodnjom. Prvo biološko dijete dobila je s 40 godina nakon što je 20 godina svaki mjesec išla na umjetnu oplodnju.

Prisjetili smo se još nekih slavnih parova koji su se mirili i prekidali.

Justin i Hailey Bieber hodali su neoliko mjeseci 2016., a onda se pomirili 2018. godine Justin i Hailey Bieber hodali su neoliko mjeseci 2016., a onda se pomirili 2018. godine (Foto: Profimedia)

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Par koji je davanjem nove šanse ljubavi privukao veliku pozornost javnosti bili su Jennifer Lopez i Ben Affleck. Njihova (prva) veza počela je 2002. godine, pale su i zaruke, a 2004. dogodio se prekid.

Gotovo dva desetljeća kasnije par je zajedno stigao na filmski festival u Veneciji, gdje su bili pravi mamac za poglede. Grlili su se, držali za ruke, dijelili poljupce i jasno dali do znanja da misle ozbiljno. Kasnije su to i potvrdili vjenčanjem.

Njih dvoje samo su jedan od parova koji je dao novu šansu svojoj vezi i potvrdio činjenicu da prekid veze ne znači da će partneri ostatak života provesti razdvojeni.

Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: Profimedia)

Princ William i Catherine Middleton

Jedan je od najpoznatijih primjera takve situacije ljubavna priča princa Williama i Catherine Middleton, koji su prekinuli 2007. godine, ali nakon nekoliko mjeseci razdvojenosti pomirili su se i svoju su ljubav okrunili brakom 2011. godine.

Catherine Middleton i princ William Catherine Middleton i princ William (Foto: Profimedia)

John Legend i Chrissy Teigen

U istoj situaciji našli su se John Legend i Chrissy Teigen. Ipak, njihov prekid bio je poprilično kratak. Poznati pjevač prekinuo je sa slavnom manekenkom dok je bio na turneji, no taj je raskid trajao samo jedan dan. Kasnije je rekao da je prekid bio posljedica velike količine stresa i posla. Srećom, današnja supruga i majka njihovo dvoje djece odmah mu je rekla kako misli da ne bi trebali prekidati. Vjenčali su se 2013. godine.

John Legend i Chrissy Teigen John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia)

Justin Timberlake i Jessica Biel

Justin Timberlake i Jessica Biel počeli su hodati 2007. godine, a prekinuli su u ožujku 2011. Nekoliko mjeseci kasnije pjevač je u jednom intervjuu rekao da je ona jedna od najznačajnijih osoba u njegovu životu i da mu je razgovor o prekidu prebolan. Par se pomirio u listopadu 2011., vjenčao godinu kasnije i sada imaju dva sina.

Justin Timberlake i Jessica Biel Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Profimedia)

Pink i Carey Hart

Pjevačica Pink i njezin suprug Carey Hart prekidali su nekoliko puta, a prekidi su, čini se, ojačali njihov odnos. Kako je svojedobno izjavio Hart, ponekad je potrebno napraviti nekoliko koraka unatrag da bi osoba krenula naprijed.

Pink i Carey Hart Pink i Carey Hart (Foto: Profimedia)

Dax Shepard i Kristen Bell

Iako su danas u sretnom braku, glumci Dax Shepard i Kristen Bell prekinuli su samo tri mjeseca nakon što su se počeli viđati 2007. godine. Glumac je današnjoj supruzi rekao da je divna, ali da on on još uvijek izlazi i s drugim ljudima. No ubrzo nakon prekida shvatio je da je pogriješio, nazvao je i vratio se. Vjenčali su se 2013., imaju dvije kćeri, ali glumica kaže da ga tu i tamo podsjeti da su zamalo otišli u različitim smjerovima.

Dax Shepard i Kristen Bell Dax Shepard i Kristen Bell (Foto: Profimedia)

U našoj galeriji pogledajte osam slavnih parova koji su nakon prekida odlučili dati novu šansu svojoj ljubavi.

20 nespojivih? Ovi slavni parovi sve su nas iznenadili Tom Hiddleston i Taylor Swift Taika Waititi i Rita Ora Harry Styles i Olivia Wilde +10 Chelsea Handler i 50 Cent

A vole se godinama: 10 slavnih parova za koje i zaboravimo da su skupa Penelope Cruz i Javier Bardem Rachel Weisz i Daniel Craig Cameron Diaz i Benji Madden +6 Eva Mendes i Ryan Gosling

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju