Zubne ljuskice, implantanti, navlake i izbjeljivanje samo su neki od postupaka kojima se slavne osobe iz javnog života redovito podvrgavaju kako bi imali savršeni osmijeh. U holivudskoj tvornici snova, naime, nemoguće je dobiti ulogu bez pravilnog bisernog niza.

Uz pomoć metoda moderne estetske stomatologije do bijelih pravilnih zubi došla je Demi Moore. Američka glumica nije se libila priznati da je zbog stresa ostala bez dva prednja zuba, te da je zatražila pomoć stručnjaka.

Hvala bogu na modernoj stomatologiji, otkrila je u intervjuu za talk show s Jimmyjem Fallonom. Voljela bih reći da sam prednje zube izgubila vozeći skateboard ili nešto slično cool, ali to ne bi bila istina. Ne samo da je ugradila implatante na mjesta na kojoj su joj nedostajali zubi, već je transformirala i ostatak čeljusti.

Cristiano Ronaldo prije i nakon što je sredio zube Prije nego što su sredili zube: Sedam transformacija slavnih muškaraca o kojima se i danas priča

Izgledom svojih zuba nezadovoljna je bila i pjevačica Celine Dione, koja se moćima estetske stomatologije prepustila još na početku karijere. Ljepši osmijeh kupila si je i britanska dizajnerica Victoria Beckham, kao i mlada glumica Emma Watson.

Koje su sve slavne dame potražile pomoć stručnjaka estetske stomatologije, provjerite u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju