Zubne ljuskice, implantati, navlake i izbjeljivanje samo su neki od postupaka kojima se slavne osobe iz javnog života redovito podvrgavaju kako bi imali savršeni osmijeh. U holivudskoj tvornici snova, naime, nemoguće je dobiti ulogu bez pravilnog bisernog niza.

Galerija Celine Dion Miley Cyrus Blake Lively +6 Dakota Johnson

Uz pomoć metoda moderne estetske stomatologije do bijelih pravilnih zubi došla je Demi Moore. Američka glumica nije se libila priznati da je zbog stresa ostala bez dva prednja zuba te da je zatražila pomoć stručnjaka.

Hvala bogu na modernoj stomatologiji, otkrila je u intervjuu za talk show s Jimmyja Fallona.

Demi Moore Demi Moore (Foto: Profimedia/Guliver Images)

Voljela bih reći da sam prednje zube izgubila vozeći skateboard ili nešto slično cool, ali to ne bi bila istina. Ne samo da je ugradila implantate na mjesta na kojoj su joj nedostajali zubi, već je transformirala i ostatak čeljusti.

Izgledom svojih zuba nezadovoljna je bila i pjevačica Celine Dione, koja se moćima estetske stomatologije prepustila još na početku karijere. Koje su još slavne dame potražile pomoć stručnjaka estetske stomatologije provjerite u našoj fotogaleriji.

Celine Dion Celine Dion (Foto: Profimedia/AFP)

Treba imati mjeru: 10 slavnih žena koje su pretjerale s korekcijama na licu Trudie Styler Carla Bruni Madonna +8 Renee Zellweger

Prije 20 godina i danas: Glumice koje s ponosom nose svoje bore i sijedu kosu Nekad i sad: Amanda Peet Nekad i sad: Jamie Lee Curtis Nekad i sad: Jodie Foster +6 Nekad i sad: Sophie Marceau

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju