Mala crna haljina definitivno zaslužuje titulu bezvremenske modne ikone. Skoro pa nema žene koja je ne skriva u svom ormaru, a nepisano pravilo kaže da ni jedna ženska garderoba nije potpuna bez nje.

Galerija

Ne postoji dizajner koji nije napravio svoju verziju ovog klasičnog komada, a osmislila ju je Coco Chanel, slavna francuska dizajnerica koja je prva došla na ideju svestranog i svima dostupnog odjevnog komada u neutralnoj boji.

Upravo je zbog svoje nosivosti stekla tako veliku popularnost u svim krajevima svijeta. Iako se smatra vrhuncem elegancije, može se nositi i u manje formalnim prigodama.

Zara, 199 kuna
Zara, 199 kuna (Foto: Zara)

Ovisno o modnim dodacima i cjelokupnom stajlingu možete s njom složiti ležernu kombinaciju nosivu u poslovnim prigodama dok je uz upečatljiv nakit i dobre štikle mala crna haljina apsolutna kraljica svake svečanosti, tuluma ili večernjeg izlaska s prijateljicama.

Obožavaju je sve žene bez obzira na dob i uvijek joj se rado vraćaju suočene s modnim nedoumicama jer znaju da ih ovaj model ne može iznevjeriti.

Istražili smo ponudu crnih haljina u trgovinama i pronašli 12 modela koje možete razgledati u našoj galeriji.

Avec Les Filles (Nordstrom), 340 kuna
Avec Les Filles (Nordstrom), 340 kuna (Foto: Nordstrom)

POGLEDAJTE I:

Potvrdio Google: 15 modela haljina koje žene trenutačno najviše traže