Mnogi brakovi i veze slavnih parova naoko djeluju savršeno. Naravno, stvarnost je drugačija i ponekad se dogodi da se baš one osobe za koje smo mislili da su stvorene jedno za drugo naposljetku rastanu.

Upravo se to dogodilo s Monicom Bellucci i Vincentom Casselom. Slavna ljepotica upoznala je Vincenta 1996. godine na setu filma "L'Appartement".

U mladosti nisam imao puno službenih djevojaka. Bio sam aktivan mlad čovjek, skakao od jedne do druge cure, ali nikada ni s kim duže od tri ili četiri mjeseca. Monica je bila moja prva prava ljubav. Upoznali smo se na setu i ja sam odmah odlučio kako neću biti jedan od onih glumaca koji će hodati sa svojim kolegicama. Mislio sam da bi to bila totalna katastrofa i smatrao sam da joj je redatelj dao posao samo zato što je bila manekenka. Privlačnost među nama nije odmah planula. Morao sam je dugo zavoditi, priznao je Vincent jednom prilikom.

Monica je smatrala kako je njezin novi kolega pomalo arogantan, ali naposljetku ju je ipak osvojio. Oženili su se 1999. godine te dobili kćerkicu Devu 2004. i Leonie 2010. godine. I dok se svijet divio njihovoj međusobnoj kemiji, oni su preživjeli mnoge bračne krize, a naposljetku su se i razveli 2013. godine.

Vincent je danas u braku s 25-godišnjom Tinom Kunakey s kojom je dobio kćerkicu Amazoniju, a s Monicom je i dalje u prijateljskim odnosima.

Među holivudskim parovima koji su svijet iznenadili svojim razvodom svojevremeno su bili Bruce Willis i Demi Moore. U braku su proveli 11 godina i 1998. objavili da se razvode. Prema vlastitom priznanju, posljednje dvije godine braka više su se svađali nego voljeli, a zbog svojih rasporeda često su bili razdvojeni i zaključili kako je razvod jedina opcija.

Međutim, ostali su dobri prijatelji i dandanas mnogo vremena provode zajedno u društvu svoje tri kćeri.

Ljudi se pitaju zašto se naš brak raspao i iskreno, mislim da se to dogodilo zbog ljubomore. Mislim da Bruce nikad nije prebolio činjenicu da sam s ćelavom glavom izgledala bolje od njega, našalila se Demi.

U galeriji pogledajte još 18 parova za koje smo vjerovali da će zauvijek ostati zajedno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju