Jedni su osvajali svojim izgledom i provokativnim ponašanjem, a drugi i nevjerojatnim autorskim, pjevačkim i sviračkim umijećem. Svima im je zajednička ista stvar - svi ovi glazbenici svojevremeno su se našli na listama najseksepilnijih rokera svih vremena.

Karizma često igra puno veću ulogu u razvijanju privlačnosti nego izgled, pa nije čudno što svi muškarci s ovog popisa ne odgovaraju klasičnim standardima muške ljepote, ali svi su u sebi imali nešto posebno što ih je odvajalo od većine.

S druge strane, mnogo je rokera koji su uistinu bili neopisivo lijepi i svojim gotovo savršenim crtama lica plijenili su veliku pažnju u najboljim danima svojih karijera.

Najnovije ime na ovom popisu je Damiano David. Samo jedan vatreni nastup na Eurosongu bio je dovoljan da karizmatični frontmen talijanske grupe Måneskin postane globalni seks-simbol. I dok mnogi smatraju kako je Damiano precijenjen i još uvijek ne zaslužuje biti na ovakvom popisu s obzirom na to da je tek na početku karijere, milijuni njegovih obožavatelja diljem svijeta itekako vjeruju da je upravo on već sad jedan od najseksi rokera svih vremena.

Kao prvu pravu rock-zvijezdu pamtimo kralja rock 'n' rolla, Elvisa Presleya. Žene su doslovno padale u nesvijest slušajući i gledajući Kralja na pozornici, ali i na velikim ekranima u kinima.

Među zgodne rokere smjestio se i legendarni Bruce Springsteen. Ovaj 72-godišnjak i danas ima horde obožavateljica diljem svijeta i mnoge od njih se slažu kako The Boss i dalje izgleda sjajno s obzirom na svoje godine.

U galeriji pogledajte još glazbenika svih generacija koji se nalaze na popisu najseksi rokera svih vremena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju