Jedni su osvajali svojim izgledom i provokativnim ponašanjem, a drugi i nevjerojatnim autorskim, pjevačkim i sviračkim umijećem.

Galerija

Svima im je zajednička ista stvar - svi ovi glazbenici svojevremeno su se našli na listama najseksipilnijih rokera svih vremena.

Karizma često igra puno veću ulogu u razvijanju privlačnosti nego izgled pa nije čudno što svi muškarci s ovog popisa ne odgovaraju klasičnim standardima muške ljepote, ali svi su u sebi imali nešto posebno što ih je odvajalo od većine.

S druge strane, mnogo je rokera koji su uistinu bili neopisivo lijepi i svojim gotovo savršenim crtama lica plijenili su veliku pažnju u najboljim danima svojih karijera.

Elvis Presley
Elvis Presley (Foto: Afp)

Kao prvu pravu rock zvijezdu pamtimo kralja rock 'n' rolla, Elvis Presley. Žene su doslovne padale u nesvijest slušajući i gledajući Kralja na pozornici, ali i na velikim ekranima u kinima.

Među zgodne rokere smjestio se i legendarni Bruce Springsteen. Ovaj 71-godišnjak i danas ima horde obožavateljica diljem svijeta i mnoge od njih se slažu kako The Boss i dalje izgleda sjajno s obzirom na svoje godine.

U galeriji pogledajte još glazbenika svih generacija koji se nalaze na popisu najseksi rokera svih vremena.

Axl Rose
Axl Rose (Foto: Profimedia)