I riječi mogu biti moćan afrodizijak u krevetu. Svatko ima svoje želje kada je u pitanju vođenje ljubavi, ali ovih pet rečenica bez sumnje će odobriti većina žena.

 

1. Reci mi što želiš.

Mit o tome kako bi muškarci trebali čitati naše misli kada je u pitanju vođenje ljubavi odavno smo zaboravili. Ako nešto želimo, onda to i trebamo reći, a još je ljepše kada muškarac sam pokaže interes za zadovoljstvo svoje partnerice i želi joj ugoditi.

2. Da, imam kondom.

Samosvjesne žene same će se pobrinuti za kontracepciju, ali uvijek vole znati da i njihov partner vodi računa o tome te da je svjestan važnost odgovornog seksualnog ponašanja.

Kivin seks Za sve ljubitelje oralnog seksa: Kivin metoda nova je garancija seksualnog užitka

3. Sviđa li ti se to što radim?

Sramežljivije žene možda neće odmah partneru dati do znanja što im najviše odgovara. Zbog toga je ovo jednostavno pitanje učinkovit način da muškarac sazna osjeća li se žena dobro ili ne.

4. Obožavam tvoje…

Svi se ponekad osjećamo malo nesigurno tijekom vođenja ljubavi pa je uvijek lijepo čuti što to partner najviše voli na nama i čega se ne može zasititi. Takav iskreni kompliment u intimnim trenucima ženama podiže osjećaj samopouzdanja.

Žena i muškarac u krevetu "Suprug i ja imamo seksualne odnose jednom mjesečno. Je li to dovoljno?"

5. Fantastična si.

Muškarci obožavaju kada žene pohvale njihove seksualne vještine, ali zašto oni ne bi pohvalili naše? Kvalitetan seks je dvosmjeran proces kojem također mora vladati jednakost.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju