Dolaskom lijepog i sunčanog vremena posežemo za laganijom vrstom obuće. U izboru trgovina popularnih brendova mogu se pronaći različiti modeli cipela, a među njima balerinke zauzimaju posebno mjesto.

Galerija ASOS, 139 kuna Zara, 179 kuna Borovo, 149 kuna +12 Dorothy Perkins, 108 kuna

Ovu ljupku obuću proslavile su glumice Brigitte Bardot i Audrey Hepburn u pedesetim i šezdesetim godinama prošloga stoljeća i od tada ona zauzima posebno mjesto u ženskom ormaru.

Zahvaljujući svojoj svestranosti, balerinke su praktičan i odličan modni izbor kojem se iznova vraćamo u dnevnim i večernjim prilikama. Osim što se mogu nositi uz  traperice, klasične hlače i kombinezone, lijepo pristaju i uz haljine ili suknje.

Slika nije dostupna "Opsesija" Audrey Hepburn: Cipele koje je ikona stila imala u svakoj boji

Melania Trump Nosi li Melania Trump ove nezamjenjive cipele samo kad "mora"?

Jednostavne balerinke u crnoj ili plavoj boji pravi su modni klasik, no ako želite malu promjenu, možete izabrati efektnije modele poput lakiranih ili pak sa zanimljivim uzorkom. Ove sezone ne možete pogriješiti ako odaberete varijante sa zmijskim uzorkom, jednim od najpopularnijih uzoraka za ljeto 2019. godine.

U galeriji pronađite 15 modela balerinki koje smo izdvojili za vas s webshopova raznih brendova.

POGLEDAJTE I:

Kakve ljepotice! 20 štikli o kojima žene još uvijek sanjaju Obožavane štikle leptirice Sophije Webster Model Eden, Ralph & Russo Model Tribute, Yves Saint Laurent +17 Model Rockstud, Valentino

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju