Danas je gotovo nemoguće pobjeći od stresa, čiji pritisak osjećamo već od trenutka jutarnjeg ustajanja.

Galerija

 Stres se najviše manifestira u dobi između 18 i 45 godina, dok čak 70 posto osoba trpi posljedice stresa do kojeg dovodi ritam svakodnevnog života.

Kako gotovo da nema osobe koja nije izložena stresu, možemo reći da je stres prava epidemija moderne svakodnevice koja može potaknuti razvoj ozbiljnih zdravstvenih tegoba. Najčešće posljedice su napetost, nervoza, bezvoljnost, nesanica i, posebno, tjeskoba, koja može biti izražena kroz napade panike, ističe mr. sc. Inga Tonković, klinički psiholog.

Međutim, gotovo trenutačno možete se riješiti negativnih emocija, nervoze i napetosti jer su u hrvatskim ljekarnama dostupne AMANTILLA RELAX kapi, prirodni preparat za smirenje i poticanje kvalitetnog i okrepljujućeg sna.

AMANTILLA RELAX je klinički dokazano iznimno učinkovit, potpuno prirodan i najkvalitetniji tekući ekstrakt korijena biljke valerijane koji ne izaziva neželjene posljedice.

Samo 5 do 10 AMANTILLA RELAX kapi u čaši vode nervozu, pritisak u grudima i napetost gotovo trenutačno zamjenjuje s osjećajem smirenja. Za opuštajući i dubok san dovoljno je uzeti 15 kapi s vodom 15 minuta prije odlaska na spavanje.

PR
PR Foto: Promo

Zahvaljujući jedinstvenoj prirodnoj formuli, dobivenoj iz same esencije biljke valerijane, koja ne pokazuje interakcije s drugim lijekovima niti izaziva ovisnost, AMANTILLA RELAX kapi vas u samo nekoliko minuta rješavaju simptoma stresa te potiču miran, dubok i revitalizirajući san.

AMANTILLA RELAX kapi dostupne su u svim boljim ljekarnama i na web shopu www.mojaljekarna.hr. Više možete saznati na www.amantilla.hr.

Distributer: Oktal Pharma d.o.o.